Показать сообщение отдельно
Старый 06-06-2006, 09:16   #37
vanessa
Живу я тут

Поблагодарил(а): 64
Поблагодарили 90 Раз(а) в 50 Сообщениях
Re: Ура!!!! Є мальок!!!!

Я трішки заспокоївся Витягнувши річію знайшов у банці 7 мальків: 5 побільше і 2 маленьких. Продовжую годувати артемією 2-3 рази у день. ще 1-2 рази даю Sera мікрон - здається їдять. Хочу переходити на трубачник, учора пробував давати: порізав черв'яків і в банку. Є декілька порблем/питань:
1) черв'яки падають на дно і мені здається деякі вспівають закопуватись. Я так розумію порібно ложити в годівницю але як порізані будуть звідни виповзати?
2) корм дається все-тики локально і малькам на мою думку його важко знайти. Артемія-то во всій банці плаває і наштовхнутись на неї легше. Мої домашні риби вже привчені, я в певний час стукаю по кришці банки і вони всі збігаються у верх до переднього скла (клас спостерігати як 15 сантиметровий синодонтіс свічкою летить звідкись із зарослів до поверхні ) а ці ще маленькі і на постукування нереагують. Які тут будуть поради?
3) спостерігав цікаву картину: великий мальок (~12-15 мм) вхопив із дна (знайшов все таки ) червяка втричі довшого (мабуть непопав під лезо) за себе і намагався проковтнути. Чим закінчилось - незнаю, відволікои мене від спостерігання за цією сутичкою.....
vanessa вне форума   Ответить с цитированием