Цитата:
Почему 4по 200-проще 2по 300 и запас достаточно1 если диски и скат фильтрацию мощнее вдвое чем рекомендуют производители фильтра .Между птером и скатом прийдется выбирать-для обоих маловата площадь дна
|
Просто не бачив по 300 ват.
Думаю краще брати багато про запас бо у нас все таки не надійне електропостачання,наприклад зимою коли всі почали вмикати обігрівачі в квартирах,часто вибивало світло у домі під час цього у мене згоріла материнська плата,так само мабуть і згорів обігрівач із-за постійних збоїв і замикань тому не виключаю можливості,що згорять усі.Все вище викладене моя особиста думка кожен поступає як думає,я б поступив саме так,якщо ви впевненні у електропостачанні свого дома то 1 достатньо,я не впевнений,бо електрику з жеку дуже лєнь прийти і розприділити напругу по підїздам у загальному щитку,що входить в його прямі обовязки,тому зимою іноді через день,а деколи і по два рази на день викликати аварійку Київенерго,які приїжджали і получали від жильців хоча це не їхня провина.Тому з нашою житловокомунальною системою я б не ризикував.