Показать сообщение отдельно
Старый 15-01-2004, 00:57   #124
Сергій
Живу я тут

Поблагодарил(а): 57
Поблагодарили 100 Раз(а) в 86 Сообщениях
Отправить сообщение для  Сергій с помощью ICQ Отправить сообщение для Сергій с помощью AIM Отправить сообщение для Сергій с помощью MSN Отправить сообщение для Сергій с помощью Yahoo
Сподіваюсь, я нікого не ображу, але як програміст зауважу, що для такої роботи, тим більше маючи САЙТ, ви обрали не дуже вдале рішення (та ще й форма не дуже зручна для заповнення). По-перше, он-лайн заповнення не примушує анкетованого зкачувати весь файл. По-друге, можна зробити нормальну форму, доступну для сприйняття всіма, хто заповнює. По-третє, це полегшить модерування.
Отже, моя пропозиція така.
Я вивчаю файл "Fish2003.xls" і подумаю, що і як можна зробити (включаючи надання інформації для ідентифікації видів, що викликають сумнів у власника). Ну, і по свободі спробую щось наваяти
До речі, на мою думку можна також спробувати постити інформацію про РІДКІСНИХ риб, які не утримуються учасником, але перебувають у полі його зору (у знайомих, на станціях юннатів, тощо). Наприклад, років десять тому на Харківській станції юннатів жило кілька белонезоксів (на мою думку, дуже рідкісні риби); зараз не знаю, але можу перевірити (у них взагалі було немало раритетів).
Зрештою, є ще одна пропозиція в рамках цього проекту. Досвідчені акваріумісти могли б переключитись на рідксні види риб. Не всім же утримувати скалярій, дискусів та астронотусів
Сергій вне форума   Ответить с цитированием