![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Живу я тут
|
Приклади засадження рослинами акваріума на 30 л (фотографії, малюнки)
Важко було вибрати в якому розділі створити тему.
Хочеться погарніше оформити свій акваріум. Підкажіть, будь-ласка, лінки на фотки акваріумів до 30 л. або їх схематичні малюнки, або напишіть свої поради по засадженню такого акваріума. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Почетный участник форума
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Почетный участник форума
|
Просматривая фотки по приведенной ссылке - не забывайте обращать внимание на размеры аквариумов.(в данном контексте - аквариумов, в полном смысле этого слова).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
|
Приблизно, довжина 43, ширина 23, висота 30.
Дивлюся на сайт по лінку - тихо ловлю і знову пускаю щелепу на підлогу. Як так можна акваріуми оформити ??? ПРОСТО ШИКАРНО !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Живу я тут
|
Спасибо Ярослав за офигительные фотки!!!!!!!!!!!!!!!!
НАРОД!!!! может кто подскажет, что это за грунт такой в банке круглый - я так понимаю он там не просто так - да и как рыбы при таком обилии растений не задыхаются?
JS Последний раз редактировалось jurassik, 01-06-2004 в 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Почетный участник форума
|
2jurassik
Я когда поисковиком наткнулся - сидел там половину рабочего дня.... БОМБА, согласен... Мне пофиг как там дальше они поддерживают равновесие - просто очень ТОЛКОВО подобрано все!!! Я бы опредил ту ****ь, как - керамзит. Хотя вероятность ошибки - высока. 2iand Я не профі, і не дизайнер. Але зтикався з подібними питаннями в оформленні акваріумів, на роботі. Коли глибина акваріуму замала - завжди виправдовує себе варіант з "центральним" розміщенням "базових" рослин. Дай їм пару точок, де погляд сприймає глибину більшою, ніж вона є. Це не має, здається, точного розрахунку - просто мудруй з розміщенням рослин. Просто - "пограйся" з лимонником, стрілолистом, криптокорінами- навіть мох, якщо його багато - сам бачиш - дає таке розмаїття видових сприйняттів - коротше кажучи - круто і сердито!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Живу я тут
|
Ярик! Спасибо за доставленное удовольствие! Это ж надо так умело миниатюризировать аквариумистику!? Просто улет!!! Еще раз спасибо!!!
![]() |
#8 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
А выставки на главной смотрели?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator. Председатель правления Всеукраинской Ассоциации Аквариумистов
![]() |
Аквариумы действительно бомбовые! Но так могут позволить себе сделать только в одном месте
![]() Гляньте на гравировочку (на аквариумах, справа внизу). Ба, знакомые все лица: Amanoyama Nature Aquarium Laboratory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Живу я тут
|
Цитата:
Ага, приблизно так і пробував. Людвігія була в центрі, світло яскраво вирізняло її верхні салатові листки. Ще пробував побавитися з розміщенням білих і темно-оранжевих морських камінців (3-4 см), типу японського саду :-). З рослин в мене є кущ ехінодорусу (на жаль, забув який), валіснерія, валіснерія спіральна, роголисник, елодея, пістія. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Живу я тут
|
І ще хотів запитатися.
Підкажіть, будь-ласка, лінк на сайт з фотками рослин, щоб можна було ще деякі розпізнати. Старість не радість :-), забув як їх продавці називали. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Живу я тут
|
Сам знайшов. В архіві pdf з фотками і описом рослин. Фотки маленькі. Хочу ще :-)
Розмір архіву 3,043,429 http://www.aquaplants.nm.ru/Ref.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Живу я тут
|
А я не понял где вы все смотрите, я тоже хочу посмотреть
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Почетный участник форума
|
Vsne - прекращай курить, а то уже по-второму кругу мимо нас проносишся...
![]() Ссылка на каталог (http://www.aquaplants.nm.ru/Ref.zip) Ссылка на фотки маленьких аквариумов (Просто "прусь" от этих фоток!!!!) Все они - в сообщениях выше. Или это я мимо пронесся???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Живу я тут
|
2Ярослав
Давай прекращать вместе |
![]() |
![]() |