![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 64 Поблагодарили 90 Раз(а) в 50 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Обміняю ехінодоруса на щось поменше
Обніняю ехінодоруса, вроді тисячолисник, на щось поменше.
Зараз при ньому ще є дитинка, ось фотки http://www.rabitsa.kiev.ua/vanessa/eh.jpg це таким він був, зараз значно більший, в мої сорок літрів не влазить, листки трішки покручені, бо місця їм мало, покрили всю поверхню води, ще й цвіте.... http://www.aquaforum.kiev.ua/gallery...3/P1010015.JPG це дитинка, її також поміняю.... в комплекті, коріння вона ще не пустила... Поміняю на щось таке що в 120л влазить 45см водяного стовба, бажано якийсь інщий ехінодорус, поменше розміром.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Живу я тут
|
Re: Обміняю ехінодоруса на щось поменше
давайте меняться!
могу предложить викторию, шоколадный мишка, крапчатый или очелот. Сейчас все в среднем размере. еще есть селовианус, но он тоже будет расти на всю высоту банки. выбирайте кстати, через пару дней детка пустит корни - оставьте себе ) птом еще на что-то поменяете.
![]() |
#3 | |
Живу я тут
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
|
можна.
завтра созвонимся.
![]() |
#5 |
Живу я тут
|
Мені зручніше зустрітися зранку, в мене завтра робочий день і я десь о 10 годині чи пізніше буду їхати на роботу (маршрут м. Героїв дніпра - м. Чернігівська) десь по дорозі можемо зустрітися (я можу зробити кружок до інших станцій метро), Або ввечері, але ввечері я вертаюсь додому пізно, між 20-22 годинами вечера.
Мене зараз цікавить: мені його на завтра видьоргувати чи ні ? Якщо маєш час, бажання і натхнення зустрітися завтра то домовитися про зустріч ми повинні сьогодні.... PS. в неділю я теж працюю в такому-ж режимі, і весь наступний тиждень.... Последний раз редактировалось vanessa, 12-08-2005 в 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Живу я тут
|
2 Vesterly
Ну і де ми пропали ? Ау-у-у-у-у....... |
![]() |
![]() |
![]() |