![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Почетный участник форума
|
микрочервь
Куплю/приму в подарок/обменяю. Или прочитаю где приобрести на разведение, для корма малькам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 Раз(а) в 7 Сообщениях Репутация: 71
|
На Куренівці постійно продається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Почетный участник форума
|
Підскажи, де саме? (серед робочого дня сам не зможу знайти, а кур*єра потрібно правильно направити)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
|
Якщо зайти через ворота, то в ближньому від воріт ряду друга секція з внутрішньої сторони посередині.
Там завжди стоять перед виноскою різні пляшечки - з інфузорією, коловерткою, і, власне, мікрочерв'яками. Не зрозумів де? Малюю схему. [code] = = = = = = = = = =--->= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = --------| |------ Ворота^ [/code] Последний раз редактировалось Антошка, 09-09-2003 в 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Почетный участник форума
|
Супер! Дякую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
а кто такой микрочервь? пояните плизз
|
![]() |
![]() |
#7 |
Почетный участник форума
|
Из базы ссылок на форуме:
http://www.aquarium.spb.ru/korm/korm_1.shtml http://www.aqua.pp.ru/raznoe/book2.3.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Почетный участник форума
|
Вернусь с первым предложением - ребята, куплю микрочервь!!!
Нет на базаре. Сам ездил, НЕТУ! Только трубака купил мелкого; отстоиться недельку, будем резать потом. С артемией мусор (оболочка) у меня в отсадник попадает, как ни фильтруй. Для малька икромечущих это может плохо закончиться. Да и из одного и того-же рецепта разный "выход" получается. Потом же Вам рыбцу отдавать буду, выручайте! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Живу я тут
|
Вибач за провокацію - я не второпав, що ти збираєшся їхать серед тижня,- але ні вчора, ні сьогодні, ні завтра мікрокорму там не було, нема і не буде. Але він завжди, обов'язково, неодмінно буває по суботах та неділях.
Те, що шкаралупа від артемії потрапляє - це не страшно, нічого рибам не станеться. До речі - що за мальки? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Почетный участник форума
|
Ну, я теж не написав, що мені потрібно терміново.
Мальок Седжика. Не хочу ризикувати - мушу знайти самий безпечний і прийнятний варіант, тому і шукаю саме МЧ. В мене з запасів тільки артемія, сухий мікрокорм (між іншим якраз ця бридота на базарі в любий день продається) та мікропланктон (але він завеликий ще для малька і є інформація що на початку ще і затвердий для малечі) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Живу я тут
|
Якщо боїшся, що мальки наковтаються оболонок, то можеш попередньо декапсулювати артемію.
Візьм ложку-другу хлорного вапна розведи у літрі води, проціди крізь капрон (інші тканини можуть розлізтись від впливу хлору), щоб позбутися твердих часточок, після чого всипаєш артемію і починаєш якомога сильніше весь цей бульйон перемішувати. Через хвилину яйця побілішають, через дві стануть блідорожевими, через три - наберуть яскраво-морквяного кольору притаманного наупліям. Швидко відфільтруй, дуже ретельно промий, і в інкубатор за стандартною схемою - сіль, аерація, світло. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Живу я тут
|
Забув - попередньо яйця бажано замочити в прісній воді на 1-2 години.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Член Правления ВАА, Глава осередка Ассоциации в Днепропетровской обл.
![]() Регистрация: Feb 2003
Поблагодарил(а): 34 Поблагодарили 102 Раз(а) в 58 Сообщениях Репутация: выкл.
|
А зачем огород городить ???
Ярослав, свяжись с Леонидом Панченко, у него должны быть декапсулированные яйца артемии и сама ортемия, может и скажет тебе на счет этих уксусных червей ![]() http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?s=&threadid=540 Попробуй, может у тебя что получиться, у меня не получилось, очевидно в силу обстоятельств, познакомиться и купить. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Живу я тут
|
Навряд чи.
Між мороженими кормами та живима - прірва, а декапсульовані яйця взагалі зберігаються менше тижня, та й то їх треба висушувати в розчині солі. Гадаю, ніхто з торговців таким товаром морочитись не стане. Последний раз редактировалось Антошка, 10-09-2003 в 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Член Правления ВАА, Глава осередка Ассоциации в Днепропетровской обл.
![]() Регистрация: Feb 2003
Поблагодарил(а): 34 Поблагодарили 102 Раз(а) в 58 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Не знаю, я у нас в Днепропетровске купил упаковку декапсулированных яиц артемии в сухом виде и вид вроде оранжевый, на вкус не пробовал
![]() ![]() |
![]() |
![]() |