На сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
На главную страницу форума

Это восстановленная версия форума после взлома!

Здесь можно только просматривать информацию, но нельзя ни войти под своим логином, ни зарегистрироваться, ни написать ответ.
Основной форум тут: http://www.aquaforum.ua
Огромная благодарность Валерию Фоменко (vfomenko), проделавшему колоссальную работу по восстановлению удаленных постов из логов БД.

Вернуться   Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua > Рыбы > Здоровье рыб

Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов  

Фотогалерея (Киев)
Фотогалерея (Москва)

Интернет-магазин аквариумных товаров

Справка Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

Здоровье рыб Все, что связано со здоровьем рыб: непонятное поведение, симптомы, способы лечения .....

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03-07-2004, 15:54   #1
Voronych
Живу я тут

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях
Отправить сообщение для  Voronych с помощью ICQ Отправить сообщение для Voronych с помощью AIM Отправить сообщение для Voronych с помощью Yahoo
khm Загибель риб

Привіт! У мене загинули гуппі банка на 33 л). За 2 дні -- 7 . Три дні тому я звернув увагу на те, що по краю води (на поверхні, у місці дотику до скла) появилась біла пінка (подібна утворюється, коли починає закипати молоко). Риби вели нормально, навіть знову зьявились мальки, правда я встиг знайти тільки одного, інших напевно Я відсадив малька до інших, відсадив на всякий випадок двох самочок, які могли бути (і стати ще) потенційними мамочками. А зранку я знайшов першого самця. Хвіст у нього розкошлатений і я звернув увагу на те, що на боках у нього зьявились дві зелені плямки. В той же день малий дістав ще 3 гуппі з аналогічними симптомами. Інші гуппі так ніби до них прикріплені якісь повітряні міхурці (пузирькі). Хвостові плавники ніби покошлатені. В той же час рибки ведуть себе достатньо активно, 2 анциструси ніби-то не постраждали. Ампулярії з охотою займаються сексом. Корм для цієї банки і 126 літрової -- один і той самий. Фільтр з аераціює працює. Нікого не підселяли і нічого не підсажували.
Був у магазині -- вони нічого путнього не сказали, првада рекомендували зайти пізніше, коли появиться їх головний фахівець. Дали ліки, капнув 0,6 ml. Сьогодні зрнаку дістав залишки від ще одгого самця, які не встиги догризти ампулярії. Правда міхурці навколо риб зникли. І ще одне. У відселених самок усе в нормі.
Що це за біда? Намагався розібратись у форумі, книжку із СЕРИ скачав, але поки-що

Последний раз редактировалось Voronych, 03-07-2004 в 16:03.
Voronych вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04-07-2004, 17:05   #2
Санеокие
Живу я тут

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях
Отправить сообщение для  Санеокие с помощью ICQ
А не лучше ли было бы просто подменить воду? Скорее всего в воде большое кол-во аммиака. Это-то и сгубило рыбу.