![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
Здоровье рыб Все, что связано со здоровьем рыб: непонятное поведение, симптомы, способы лечения ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Живу я тут
|
Водянка на рибці
Всім привіт. З моєю золотою рибкою - перлинкою (жемчужинка) щось не хороше коїться. Біля луски в неї зявилось щось схоже на маленькі кровопідтьоки, в ачора в вечір біля заднього плавника помітила в неї водянку розміром з горошину. Схоже на висипку вітряної віспи в людини. Час від часу пола перекидалась хвостом вверхі так плавала. Сьогодні зранку в неї тої водянки не було, але апетит, мені здалось, не той. Що робити і що це з нею може бути??? Хелп пліз!
![]()
![]() |
#2 |
Живу я тут
|
Re: Водянка на рибці
А це часом не коропоїд (риб'яча воша)?
![]() |
#3 |
Живу я тут
|
Та ні, не схоже. То прозора водянка. Так ніби опік був... І сьогодні вона пропала... І ше дуже дивні трібненькі кровопідтьоки. Так ніби невеличкі судинки видно. А з одної сторони це на синяк схоже і вже давно не сходить. Може це бути нормальним цля цієї рибки?
![]() |
#4 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 34 Поблагодарили 11 Раз(а) в 7 Сообщениях Репутация: 20
|
Не водянка-це точно!При водянці в риб роздуває живіт і стирчить луска!Риба стає схожа на шишку!А те,що утворилося біля заднього плавця розміром з горошину,скорш за все-циста,з якої вилізли які-небудь новонароджені паразити! Шукайте в книжках або на форумі подібні симптоми!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Живу я тут
|
А як зрозуміти шо в неї живіт роздутий, коли вона впринципі кругла????
![]() |
#6 |
Живу я тут
|
Не знаю шо вже з тою рибкою робити!!!! Відсадила її з акваріума. Сьогодні зранку вона виглядала зовсім погано, висіла перекинута вверх хвостиком. Люди порадьте що робити, ато вона загине!!!!!!!!!!!
![]() |
#7 |
Живу я тут
|
Все, рибка загинула......
![]() |