![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
"Самоделкин" Все, что можно сделать руками самостоятельно, оригинальные технические решения, пособия для "Очумелых ручек" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#30 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 64 Поблагодарили 90 Раз(а) в 50 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Re: Внешник в пределах 100гр.
Ура!!!! Я його змайстрував!!! Фото тут. Зараз маслає вхолосту но заправлений балон вже стоїть вкуту, треба штуцер до редуктора виточити, обіцяли назавтра. Так-що завтра ввечері буду починати булькати
![]() Ще деяка цікава інформаця яку було-б варто помістити і тут. Заміряв падіння продуктивності фільтра на реакторі. Вимірювальні прилади: Відро ~9,32л (по верхню полоску), Секундомір в мобілці, рулетка (для заміра об'єму відра Ф25х Н19 см). Фільтр Eheim Classic 2213, заявлена прокачка 440л/год, фільтр не чистився 1 місяць, тобто від самого запуску, наповнювачі: керамічкі кільця, мочалка грубої мехочистки, цеоліт ( чи що там у них продається), мочалка тонкої очистки. Запакований по інструкції до фільтра. Вимірювання прободилися на підлозі, тобто нижче рівня води в акваріумі, це дасть похибку на самотьок води сифоном. Вимірювався час заповнення відра без реактора, з реактором, з реактором та флейтою ( нажаль нездогадався для повноти експеремента виміряти без реактора но з флейтою) Результаи Умови досліду; Час, сек; Прокачка, л/год; Відхилення від номінала, %; Кратність прокачки, об/год; Без реактора; 100; 335,7; 0; 2.76; З реактором; 111; 308; -8.25; 2.536; З флейтою та реактором; 119; 208; -16; 2.323; (щось я з BB-кодами для формування таблички не розібрався, так що звиняйте, хтo excel знає табличку зробить) От такі от пироги.... ЗІ: Поки намагався додзвонитись щоб відбправити це повідомлення подумав: а мні взагалі флейта потрібна коли я її захнув на 8см під воду і цівочки направив вверх під кутому ~45* ? Последний раз редактировалось vanessa, 29-01-2006 в 19:50. |
![]() |
![]() |