![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
| Продавцы Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов |
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#11 | |
|
Живу я тут
Поблагодарил(а): 12 Поблагодарили 30 Раз(а) в 26 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?
Підтримую. Дуремар правий. Такі речі мають право на існування, але в певному місці та тільки для бажаючих це бачити. Я можу зрозуміти азарт замовника і виконавця, серед людей завжди були шанувальники подібних шоу (бої людей, бої собак, птахів-півнів, десь чув, що в Азії є бої і рибок-півників, роблять ставки, є чемпіони...).
Власне, такі речі відбуваються і в природі, без участі людини. Але слабший півник там має можливість утікти. А якщо побитий півник вже не мав шансів на життя, то віддати його піраніям - це більш гуманно, ніж залишити повільно гинути. У цьому питанні не може бути чорного і білого. Наприклад, я не можу вилити непотрібну рибку в унітаз, але забиваю свійських тварин для споживання м'яса. Цитата:
|
|
|
|