На сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
На главную страницу форума

Это восстановленная версия форума после взлома!

Здесь можно только просматривать информацию, но нельзя ни войти под своим логином, ни зарегистрироваться, ни написать ответ.
Основной форум тут: http://www.aquaforum.ua
Огромная благодарность Валерию Фоменко (vfomenko), проделавшему колоссальную работу по восстановлению удаленных постов из логов БД.

Вернуться   Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua > Барахолка > Продавцы

Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов  

Фотогалерея (Киев)
Фотогалерея (Москва)

Интернет-магазин аквариумных товаров

Справка Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

Продавцы Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 29-05-2006, 18:35   #10
Stepan
Живу я тут

Поблагодарил(а): 85
Поблагодарили 57 Раз(а) в 37 Сообщениях
Отправить сообщение для  Stepan с помощью ICQ
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

Цитата:
Сообщение от Сергій
Степане, ти вже як той Портос: "Я б'юсь, тому що я б'юсь!"

Ну як почав то треба закінчувати,бо скажуть втік і ми перемогли от і спорю,а взагалі мене заїло,що хтось мені понизив репутаціюаж на десять балів за моє друге повідомлення у цій темі,хоча усім зрозуміло,що це моя особиста думка і в принципі до акваріумістики(тобто уміння утримання риб і облаштування їм найкращих умов життя по можливості чого я завжди прагну) це відношення немає то може не справедливо було понижувати мені репутацію,як і не справедливо було так поводитися з пєтушками,але в кожного свої моральні устої,правила,і поняття про справедливість,я не вважаю , що поступок Кокана був дуже правильним але не потрібно,писати такі заголовки як продавці зоодома знущалися в дитинстві над котами,думаю це хамство,і підчеркую подивися б з цікавістю на бій пєтушків , але це не значить , що получив би від цього задоволення і постійно практикував це дійство.

Думаю хамство писати такі заголовки і Мадам Батерфляй потрібно вибачитися перед Коканом.Вона чомусь уже пару годин спостерігая за повідомленнями в цій гілці і нічого не пише,може вона просто конкурент Кокану і зараз потирає руки від задоволення?
Stepan вне форума  
Эти 3 пользователя(ей) сказали спасибо Stepan за это полезное сообщение:
Arowana (29-05-2006), Nikolya (30-05-2006), Кокан (30-05-2006)