![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 Раз(а) в 7 Сообщениях Репутация: 71
|
З сухих яєць нічого не виведеться; як сухий корм вони може і гарні, але живих наупліїв з них не буде.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Почетный участник форума
|
Вини, я глянул - там замороженные. Это у меня есть. И артемия там уже большая используеться. Да и малек "на движение" идет. Я же орлов растить буду, а не грифов.
![]() Антошка - це одне із рішень може бути. Я читав про декапсуляцію, але там ці всі -драти, -гідрати, куча компонентів - тому відкинув цей варіант. Я тільки спирту та води формулу знаю. Від решти формул в мене зуд починається. ![]() Який час отримання культури в цьому випадку? В мене ще на 24години запас є, далі якщо не "розплодиться" друга банка, то все, буду терти планктон та циклоп. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Живу я тут
|
Кілька годин.
Якщо в тебе ще доба в запасі, то можеш не морочитись з декапсуляцією. Постав нагрівач на 30 градусів, і матимеш науплії якраз вчасно. Мені здається для тебе це найкращий вихід, все одно розвести достатню кількість нематоди ти не встигнеш. Повторю ще раз - ти надзвичайно сильно перебільшуєш небезпеку оболонок. Перше: мальок переважно іде на рухливий корм - на наупліїв. Друге: не такі дурні риби щоб несмачні оболонки ковтати. Взявши в рот вони їх просто випльовують. Третє: навіть якщо в мене якась особливо дурнувата рибинка і ковтала шкаралупину, то ніяких поганих наслідків я не отримував. А взагалі скажи таке - який розмір малька у твоїх окунців? Може їм одразу дві-три ложки живої моїни пустити і хай виловлюють з неї дрібноту? В моїни розмір ювенісів 0,5 міліметра, так що багато риб можуть починати прямо з неї. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Почетный участник форума
|
3-4мм мабуть. від очей і до кінця того, що є/буде хвостом.
моїна...моїна...слабо знаю цей предмет. зараз пошукаю в неті. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Живу я тут
|
Хай тобі М. Крокодил розкаже.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Почетный участник форума
|
Михаил!!!??? Скажи как мойву, моину жарить нужно???
![]() А, ну и опять же ж - искать только на Птичке, в выходные??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Если под микрочервем подразумевается уксусная нематода, то как корм, по-моему, она плохой. Мои мальки ее почти не ели. Артемия намного лучше. Зато разводится нематода без проблем.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Привіт!
А чого саме мікрочервяком потрібно малька Седжика годувати? Може краще дрібненького циклопа та дафнію? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Почетный участник форума
|
Цитата:
.....Без проблем, и к тому же - много. И легко обслуживать. Одно дело попросить жену в твое отсутствие промыть и бросить все в аквариум, а другое - поиграться с науплиями. (если Вам что-то неинтересно, да и нет времени на это или существуют другие приоритеты--- как Вы будете делать задачу, которая есть для Вас ![]() P.S. увидел вопрос Lubes уже перед высылкой ответа, но думаю я ответил сразу на два поста. Последний раз редактировалось Ярослав, 10-09-2003 в 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
![]() Регистрация: Nov 2002
Поблагодарил(а): 308 Поблагодарили 234 Раз(а) в 131 Сообщениях Репутация: 249
|
Цитата:
Моіна є в Антошки. Але і в мене вона є! ![]() ![]() Моіну тут, бачте, всі шукають! Про місця де вона живе по секрету друг другу передають: от в такому -то озері за 130 км від Києва, є, віявляється, моіна! ![]() А один дід її як надзвичайну рідкість в Москві за бєшені бабки купив - всього пузирьок від біцилліну! ![]() А насправді моіна - це зовсім не рідкість! Я от, крім Антошкіної, ще достав її в лісі. У Голосіівському, за обсерваторією в калюжах лісових наловив. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Почетный участник форума
|
Стрілочники, блін
![]() Я четвертий день при світлі та ревучому компресорі сплю, серед ночі артемію фільтрую а вони за 130км посилають. ![]() На вихідних викуплю всі інфузорії, дафнії і мікрочервяка на базарі, якщо малеча дотягне звичайно. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Живу я тут
|
Світло можно вимикати, компресор - за вікно, а от від шуму розпилювача, на жаль, нікуди не подітися.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Почетный участник форума
|
Ні, не можу - тоді я просипатись перестану
![]() А якщо серйозно, то настільною лампою підсвічую акваріум (і заодно відсадник), щоб малька не з*їли інші риби. Касатка та інші - досить шустра братія! Я зараз розділив 50/50 мальків - в відсаднику та в загальному акваріумі. Будемо бачити, як хто справляється з завданням виживання малечі. |
![]() |
![]() |