![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
| Флейм В этом разделе можно общаться на разные темы не по тематике форума. Запрещено ругаться матом и обсуждать ЛЮБЫЕ вопросы, связанные с ПОЛИТИКОЙ |
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Живу я тут
|
Потрібна допомога!
Шановні форумчани!
Звернутись до вас мене спонукала велика проблема, а саме - майбутнє поповнення моєї сім'ї, в зв'язку з яким я вирішив влізти в кредитування і придбати "невеличку хатинку", тільки не в Альпах, а у Києво-Святошинському районі (або, якщо пощастить знайти щось недороге, то у Києві). Поки що мої знання підказують Вишневе як найбажаніший варіант, втім для мене головне, щоб було зручно в плані транспорту та інших комунікацій. Орієнтовно хотілося б будиночок 10х10 або щось близько до того, зовсім необов'язково новий, головне - не частину будинка і не дачу. В принципі, якщо вже дуже цікава буде пропозиція, готовий взяти незавершений. В крайньому випадку шукатиму нестару квартиру в районі Академмістечка, Борщагівки тощо. Максимальна сума, на яку я можу розраховувати - 45-50 тисяч вічнозелених (буду брати кредит практично на всі 100% суми, оскільки відкласти поки що вдалось ну просто зовсім смішну суму, половина якої піде на оформлення кредиту в банк, а друга (у випадку співпраці з ріелтером) - на сплату посередницьких послуг). Можливо, хтось із форумчан може допомогти заощадити на ріелтерах? А може, хтось може допомогти вибрати кредитора? Словом, допоможіть хто чим може... |
|
|
|
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1) | |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|