На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Проект "Поможем нашим детям!"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Проект "Поможем нашим детям!" Благотворительные программы для детей

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 28.07.2025, 10:20   #40
Живу я тут

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 576
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 49 раз(и) в 48 повідомленні
Гринева Ксюша. 14 лет ДЦП. Мечтает научиться ходить самостоятельно!!! ===www.aquaforum.ua===

Здрастуйте наші друзі та помічники. Ксюша продовжує лікуватися. Стан ясен значно кращий, пропав неприємний запах, ясна стали менше кровоточити, але ще при чищенні зубів трохи кровоточать і біль теж став набагато меншим. Але ми ще продовжуємо лікування, я мажу маззю Ксюші ясна тричі на день, щоб знімало запалення, бризкаю рот спреєм від інфекції і вона ще розсмоктує таблетки, чищу язик розчином із содою і роблю примочки з ромашкою. І результат є. На третій день після лікування результат був мінімальний і я вже задумалася, щоб дати антибіотик, і подзвонила лікарю, вона нам призначила мазь для ясен, почала мазати і стан значно кращий. А в перші дні після кожної ночі я міняла Ксюші постільну білизну, по перше на білизні були кров'яні плями і був жахливий запах, це, звичайно, було дуже неприємно, по друге, Ксюша дуже засмучувалась, що боліло і що був такий запах. Сьогодні нам на прийом до лікаря на огляд і маємо ще зробити повторно ультрозвукове чищення зубів.
Також ходимо на заняття до логопеда, тільки поки не роблять лікувальний масаж у роті, працюють над диханням та вимовою звуків.

Я дуже прошу Вас про допомогу. Реабілітації вже дуже скоро. Ми розуміємо, що ВІЙНА, ми теж її переживаємо і вже двічі змінювали місце проживання, втрачали рідних, двоюрідний брат зник безвісти, війна розділила нашу родину, тато, рідний брат, тітки та двоюрідні брати та сестри залишились у Донецьку. До мами на цвинтар не можу сходити, вона теж залишилася в Донецьку. Це дуже важко, але в нас ще й внутрішня війна - за здоров'я нашої донечки. На превеликий жаль ми не можемо впоратися самі, ми звичайно робимо все, що можемо, Ксюша щодня робить зарядку і їй не потрібно нагадувати, вона розуміє, що для неї це життєво необхідно, але також їй потрібна і комплексна реабілітація з фахівцями та професійною медичною технікою. Ми просимо Вас допомогти Ксюші. Останні роки два мало хто допомагає, в основному це одні й ті самі люди, яким я хочу сказати велике спасибі, завдяки вам Ксюша продовжує реабілітуватися. Низький Вам уклін.
Ми просимо допомоги у кожного, Вашої підтримки та розуміння. Будь ласка, не проходьте повз наші прохання про допомогу, вона нам дуже потрібна!!!

Надходження на картку Монобанку:
30 грн Іщенко Андрій
3000 грн Іван Дячук
500 грн Наталія Івлєва

Реабілітація з 08.09.2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 34 270 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

tanya24 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:16.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts