|
30.07.2012, 13:42
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківська обл
Дописи: 192
сказав Дякую: 12
сказали Дякую 54 раз(и) в 50 повідомленні
|
скалярка важко дихає ===www.aquaforum.ua===
перечитав багато тем щось є подібне на мій випадок але і чогось не має
анкету взяв на іншому сайті ( там ні порад ні допомоги не має тому пишу додатково ще і тут ) Надіюсь на Вашу допомогу
1. Обєм акваріума або загальний розмір 120*500*500? тобто 300 л.
2. Види та кількість гідробіонтів Склалярія манакапуру 5 шт., Анцитрус супер ред 4 шт
3. Приблизна дата запуску акваріума кінець березня, в середині квітня було заселено креветок десяток, но перші хвостаті мешканці - анцики зявились на прикінці травня, до того аква повністью функціонувала з світлом, фільтрацією і підмінами
4. Частота підмін, сифонка грунту і кількість заміненої води щотижнево 20% - 60-65 літрів води, часткова сифонка грунту( багато рослин )
5. Температура води в акваріумі 26 - 28
6. Останнє доселення риб чи безхребетних на Івана 6 Скалярій, по приїзду було виявлено, що одна скалярія, сама найменша, мала невеликий дефект рота, і нічого не їла звідси через два тижні поплила до посейдона, інші через день вже починали потихеньку полювати за креветками, їли аретемію не охотно, при вигляді мотиля забирали пінцет в акву, корма строго морожені
7. Остання підміна води Сьогодні
8. Наявність фільтра, компресора, тощо Внутрішній турбо фільтр 1500 від аквеля, зовнішній Тетра ЕХ 700
9. Види корму та частота годування морожений мотиль, артемія, сухий тетра мін, 1 раз на день, по через тиждень піст 1 день
10. Наскільки довго корм залишається незїденим(час) не буває такого
11. Опис поведінки та зовнішніх новоутворень на тілі одна скалярія відбилась від групи, квола, вяла, часто дихає, 3 день нічого не їсть, на тілі новоутворень не має, не чухається, при виді корму тікає в другий бік
12. Бажане фото риби або ураженого місця. (Як додати фото) немає такої змоги поки що, на вигляд риба цілком здорова
показники води PH 7.5
NO3 50 -75 ( нічим збити не можу, і рослин купа, і нітрат мінус є в акві і в фільтрі, і вугілля в фільтрі, і нітрат мінус лив ( ефекту нуль ( така в мене підмінна вода )
завтра куплю тести на амяк і нітрит ( вода має якийсь не такий запах як в іншій акві ( правда там і риба менша і сруляє меншими ковбанами )
|
|
|
01.08.2012, 13:00
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г.Конотоп
Дописи: 990
сказав Дякую: 84
сказали Дякую 295 раз(и) в 265 повідомленні
|
Re: скалярка важко дихає ===www.aquaforum.ua===
Может её бьют? Я бы попробовал отсадить и понаблюдать за поведением и не кормил бы мотылем.
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:30.
|