На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Грунт, декорации

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 07.11.2008, 11:54   #1
Помогите с грунтом JBL!!!
Придивляюся

Звідки Ви: Одесса
Дописи: 19
Надіслати повідомлення для BARON на ICQ

сказав Дякую: 15
сказали Дякую 3 раз(и) в 2 повідомленні
BARON BARON поза форумом 07.11.2008, 11:54
Рейтинг: ()

Коллеги добрый день!! Решил вчера сделать первый запуск банки на 250л,прикупил подпитку для от JBL непомню че еще на пакете было написано УСЕ НА ВРАЖЕСКОМ но продавец посаветовал что это типа СУПЕР!! Ну я перемыл грунт подготовил фильтр НУ В ПРИНЦИПЕ ВСЕ КАК ОБЫЧНО!! С подпитками некогда дела неимел обычно банки были не большие до 100л и пользовался таблетками для подкормки растюшек, ну и засыпал я подпитку засыпал гравий, подпитка навид голимый песок с краснам оттенком и с какимто плавающим хламом (что в итоге мне показалось похожим на извеняюсь подругому неназовеш как лошадинный ,,,,,,,,,)Кароче что в итоге: вода ТАКАЯ МУТНАЯ ЧТО ДАЖЕ НЕВИДНО СТЕКЛА аш страшно смотреть,РАСТРОИЛСЯ на ВСЕ 100% включил фильтр и только сегодня утром всетаки появился просвет в банке,начало все оседать.Теперя незнаю че творить!? может это так должно быть!!!??? и он осядит, и Я зря паникую. Принимается любая инфа,,помощ и советы.SOS!!!
Переглядів: 1848
Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts