На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 16.01.2017, 01:05   #1
2 метра в квартирі
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 197

сказав Дякую: 17
сказали Дякую 46 раз(и) в 29 повідомленні
Bosyak Bosyak поза форумом 16.01.2017, 01:05
Рейтинг: ()

Доброго всім. шоб не писати багато, захотів банку 2000х600х700в. Поклейщики в моєму місті братися за таке не хочуть, скла на порезках 12мм немає, тільки під заказ, тому розглядається варіант заказувати в іншом місті який мене лякає. якшо не вдаватися до точних розрахунків вага пустої банки буде 150 кг, вага зі всім 1100кг. будинок 10ти поверхівка з цегли 1996 року. і тепер мене трогають такі питання:
1) як занести таку ванну на 7 поверх( ліфт пасажирський)
2) аква буде стояти біля простєнка по довжині однієї плити, з одного торца несуча з іншого також простєнок. витримає перекриття ?
3) населення планується Америка, є два eheim2217 і fx5 чи буде їх достатньо на такий об'єм ?
заспокойте мене або відмовте
Переглядів: 6634
Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:00.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts