На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > "Самоделкин" > Аквариумная мебель (тумбы, стойки и т.п.)

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 24.02.2009, 12:43   #1
решил собрать стойку
Любитель отечественной флоры и фауны

Звідки Ви: Кривой Рог, Ц-Г район
Дописи: 1.328
Надіслати повідомлення для Chezarino на ICQ Надіслати повідомлення для Chezarino на Skype

сказав Дякую: 724
сказали Дякую 1.150 раз(и) в 400 повідомленні
Chezarino Chezarino поза форумом 24.02.2009, 12:43
Рейтинг: ()

Решил поставить в кладовке небольшую стойку хотел бы выслушать мнение обществености. собситвенно стойка делается метровой, но думаю по 10 см её расширить положив дсп или что-то в этом роде, по 10 см справа и слева думаю ничего страшного не принесут. значит снизу вверх будут стоять нижняя полка 2 по 60х40х40 на двух сл. полках будут стоять 3 по 40х40х30 (высота) и на последней более маленькие аквариумы. ещё не определился с размерами...фильтры везде будут стоять аэрлифты освещение скорей всего энергосберегалки. вопрос заключается в сл. хватит ли 25 уголка? и какие болты для креплений лучше использовать...хочу стойку сделать разборную
понимаю что тем по этому поводу масса, но всёже хочется обсудить именно свою будущую стойку

Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  стойка.JPG
Переглядів: 582
Розмір:  11,3 КБ
ID:	23305  

Переглядів: 4093
Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts