Акваріумами я зацікавився ше з дитинства,оскільки мій папа держав 250 літровий,но лопнуло скло, затопили сусідів і получили

...Потім підріс Я,спочатку все робилось папою як і МІЙ перший акваріум на 60 літрів.Роки два він у нас побув ,появилась молодша сестричка і це відійшло на другий план(
Роки два назад я придбав 40 літровий акваріум який стоїть зараз у мене.
но зацікавившись криветками я зіштовхнувся з проблемою шо в 40 літровому вони стали лише сніданком((тому неділю думаючи яку заказати акву я все таки зупинився на угловому що б оживити куточок біля комп*ютера.Оскільки досвіду по клеїню акваріумів я не маю а тим більш углових я її замовив, обійшлась вона мені у 20 грн.кришку робив сам.Знайшовши кусочок ДВП я вирізав таке яке мені потрібно,обклеївши це самоклейкою вийшло даже не погано.З піднесеним настройом пішов за лампочкою і тут мене просвітило

мріявши про підсвітку в основну акву я забув що це можна зроби і тут недовго думаючи купив 5 синіх светодіодів 1 вимикач і 5 резисторів прийшовши додому сів за паяльник і через 2 години нічна підсвітка готова.
весь акваріум мені обійшовся приблизно у 70 грн.

тепер сижу гадаю який дизайн у ньому зробити може підскажете)планується криветочнік для кристалів АБО черрі.
продовження буде трошки пізніше).......
отже як і обіщалось в неділю закінчую нано акваріум
список що у ньому є:
-німфоєдес;
-мох вінтер;
-мох явайський;
-ситняг крошечний;
-анубіас нана;
-гедиотис.
З живності:
-5 красненьки в білу полосочку кристалів;
~6 вишеньок)