Всім привіт!
Друкую ось такі чудові "гуртожитки" для креветок.
Для виготовлення використовую
дружній до природи пластик PLA (являє собою біорозчинний та біоактивний термопласти, отримані з відновлюваних ресурсів, таких як кукурудзяний крохмаль, корінь маніоки, гранул крохмалю та цукрової тростини.). Тому він не має негативного впливу на водне середовище та його мешканців.
Це мої перші два екземпляри, так би мовити, прототипи, на яких я тренувався, підбирав параметри друку, підганяв конфігурацію.
Розміри: 50х43х27 мм (не враховуючи "якоря"). Діаметр отворів - 10 мм.
"Якір" використовується для кріплення конструкції у ґрунті, оскільки пластик має позитивну плавучість. Корпус не гладкий, тому на ньому можуть гарно кріпитися анубіаси, мох, інші рослини з поверхневою кореневою системою, а також чудово розвивається детрит (природній харч для креветок). Також можна виготовляти ці труби без "якорів".
Ціна саме таких (5-трубних) виробів складає
40 грн.
Індивідуально можна змінювати параметри - в такому випадку ціна буде обраховуватись окремо.
Колір, взагалі-то, може бути іншим
Але краще зробити, як у Генрі Форда: "Автомобіль може бути будь-якого кольору, якщо він чорний" (цитати приблизна
).
П.С. Якщо буде інтерес до подібних виробів, то буду розширювати асортимент. Також можете звертатися у ПП із запитаннями та пропозиціями.