 |
01.12.2012, 23:47
|
#1
|
Moderator. Член Клуба мастеров. Лауреат конкурса "Автор года 2010"
Реєстрація: 03.07.2008
Звідки Ви: Харкiв
Дописи: 8.450
сказав Дякую: 7.752
сказали Дякую 16.942 раз(и) в 4.946 повідомленні
|
П р о д а м. Разное. ===www.aquaforum.ua===
В данной теме публикуются сообщения о продаже любых объектов, определяемых, как вспомогательные, для содержания и размножения профильных гидробионтов (по тематике подраздела ).
В сообщении размещается описание товара (если нужно) , актуальное местоположение продавца (обязательно) и цена товара (обязательно) . По желанию, прикрепляется фотография товара (рекомендуется). Фото товара дается в виде ссылки на изображение , загруженное в собственный альбом продавца на этом ресурсе. Можно дать ссылку на личную тему продаж предлагаемого товара , расположенную в основной барахолке ресурса ( если такая есть.) В сообщении можно указать коротко личные контактные данные продавца , географические и технические ограничения по продаже (например :"Только Киев." ) Сообщение должно быть коротким , если это невыполнимо, используется функция Скрытый текст , для компрессии текста .
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую ЭКСПЕРИМЕНТАТОР за це повідомлення:
|
|
08.04.2013, 17:25
|
#2
|
Живу я тут
Реєстрація: 10.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина 067-397-61-51, 050-440-45-64
Дописи: 8.135
сказав Дякую: 4.065
сказали Дякую 3.081 раз(и) в 1.599 повідомленні
|
Re: П р о д а м. Разное. ===www.aquaforum.ua===
Домашні страви для Ваших улюбленців. Україна.
Корм домашнього приготування для швидкого росту і покращення забарвлення креветок. Більше 20 натуральних складників.
(у пластинах и гранулах)
Скрытый текст
Чи замислювались ви коли-небудь над тим, чому страви, що приготовані вдома, смакують Вам більше, ніж ті, що ви придбали у супермаркеті? Мабуть тому, що страви були приготовані особисто для себе, або своїх близьких. В них ретельно відібрані свіжі та корисні складники, перевірений рецепт, фірмовий секрет поєднання компонентів – те, що робить страву справді «домашньою» - максимально смачною та корисною. Така страва – не просто набір поживних речовин – вона пробуджує апетит, надає життєвих сил. Кажуть, «в страву вкладено душу». Мабуть, без цієї життєдайної енергії, що здатна дати лише домашня їжа, не було б і самої сім’ї, родинного затишку. Все це можна без перебільшення перенести і на підводний світ, яким ми всі з вами захоплюємося. Ми створюємо в своїх домівках куточки природи заради краси і задоволення. Всі ми прагнемо до гармонії, хочемо забезпечити нашим улюбленцям максимальний комфорт. В кожного з нас виникає бажання нагодувати їх самим смачним і водночас самим корисним.
Наш форум – велика дружна сім’я, де кожен допомагає один-одному, старші навчають молодших, молодші не дають старшим «загрузнути» у старих стереотипах. З розвитком глобальної мережі загальнолюдські знання у всіх галузях стали доступніші кожному з нас. Ми можемо миттєво обмінюватися інформацією, об’єднуватися у групи ентузіастів заради самовдосконалення та реалізації своїх амбіцій у нашому з вами спільному захопленні.
Пропоную всім бажаючим спробувати разом смачні та корисні страви, які з задоволенням і користю будуть приймати ті, кого ми з вами приручили. Та попрацювати над вдосконаленням продукту для ваших улюбленців.
Ціна: 10 грн за 10 грамм.
Відправка Новою Поштою чи Інтаймом за рахуном замовника при замовленні від 50 грн.
Телефон для подробиць - під моїм аватаром.
__________________
Keep calm and scape
__________________ 
Востаннє редагував Рыбачок: 08.04.2013 о 17:33..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Рыбачок за це повідомлення:
|
|
23.05.2013, 10:11
|
#3
|
Живу я тут
Реєстрація: 14.07.2009
Звідки Ви: Киев
Дописи: 4.273
сказав Дякую: 3.048
сказали Дякую 5.749 раз(и) в 2.030 повідомленні
|
Re: П р о д а м. Разное. ===www.aquaforum.ua===
__________________ 
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:31.
|