На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....) Раздел не для самоделок. Обсуждение фирменного оборудования

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 04.04.2013, 20:13   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Львів
Дописи: 47
сказав Дякую: 10
сказали Дякую 47 раз(и) в 29 повідомленні
Датчик перелива води при підміні ===www.aquaforum.ua===

Преамбула
Для підміни води використовую воду прямо з крана через шланг безпосередньо в акваріум.
Оскільки вода тече з крана, стикнувся із такою проблемою, що аби уникнути переливу води через край потрібно бути біля акваріума і контролюват рівень наповнення. Все було ОК, поки сидячи в кріслі за пів метра до акваріума не зачитався так, що відволікся тільки на звук капаючої на підлогу води. Це змусило шукати рішення...

І рішення знайшлось у вигляді енурезного будильника:

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  F-STAR-mochevoy-budilnik.jpg
Переглядів: 482
Розмір:  23,6 КБ
ID:	323282

Принцип дії простий: датчик вологи розміщується на висоті бажаного рівня наповнення води, коли вода доходить до цього рівня спрацьовує сигнал, в мому апараті є на вибір звуковий, вібро або світловий. Як правило вибираю звуковий, але якщо діти сплять, можна і вібро, теж досить потужно звучить.

особисто я цим рішенням задоволений, можна відволіктись на інші справи під час підміни води , тому вирішив поділитись.

Не буду вказувати якісь ресурси, щоби не звинуватили у рекламі, просто ділюсь ідеєю, достатньо забити в пошук "енурезний будильник" і інтернет дасть до вибору до кольору. Я свій девайс прикупив за 250 грн, думаю можна знайти і дешевше, особливо якщо з Китаю почекати

Georgiy поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Georgiy за це повідомлення:
Ranger (11.04.2013), _Олег (24.04.2013)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:44.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts