Re: Чем кармить мальки карпа кои. У меня он слабо растет ===www.aquaforum.ua===
Над этим вопросом, сейчас плотно работает Любомир Анатольевич. Я думаю чуть позже, он нам расскажет с какими проблема, пришлось ему столкнутся в этом году. Наберитесь терпения и ожидайте новой статьи, в ближайшее время.
Re: Чем кармить мальки карпа кои мне 12 лет подяками те ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від богдан2000
Я дуже прошу розкажіть як доглядати за малим карпом кои чем кормить. Как бистра он растет
Богданчику, в 12 років треба уже вміти грамотно писати! А ще треба вміти читати та задавати правильні питання. Ще треба навчитися користуватися Інтернетом, де є купа інформації щодо годування малька риби.
Я, наприклад, годую спеціальним кормом. Звісно, що краще годувати мальків живим кормом (дафнія, циклоп, личинки різних комарів). Я в твому віці (а тоді ще навіть не було мережі) перечитав на цю тему всю літературу, котра була в бібліотеці. А ще в позашкільний час майже кожен день ходив в луг, де були калюжі, котрі кишіли живим кормом. І мої гуппі та меченосці кожен день їли "свіжачок"! Так що не лінуйся, хапай сачок із тонкої тканини та мерщій на пошуки різних смаколиків для твоєї риби!
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую guru за це повідомлення:
Re: Чем кармить мальки карпа кои. У меня он слабо растет ===www.aquaforum.ua===
Добрий день пише вам богдан ви мені подарували рибки ми були з мамою у вас
Я був Польщі в таборі тільки приїхав
Незнаю що мені робити як підготувати басейн до зими що робити
Хотів запитати чи перезимують рибки якщо глубіна буде 1'5 метри
Чи можна вам завтра перезвонити