Мої вітання усім любителям цихлід оз.ТанганьїкаОт і я вирішив трішки розповісти про моє захоплення цими чудовими цихлідами.
Почну з початку
Акваріум 240л.(120х40х50) зроблений під замовлення зі скла 10мм.Я побоявся самому братись за поклейку,тому вирішив замовити у людини з більшим досвідом у цій справі
Тумбу під акву вирішив зробити самому.Використав плиту ДСП 16мм.Потрачених два дня і тумба готова
З мешканців то на той момент у мене були американські цихліди.Але через великі розміри,характер та замалий обєм акваріума довелось попрощанися з ними.
І так завязавши з американськими цихлідами рішив попробувати себе з мешканцями оз.Танганьїка(до того був деякий досвід з утримання малавійців).Завдяки своєю цікавою,несхожою на інших цихлід,поведінкою і притягнуло мене до цих красивих риб.
З мешканців - Tropheus moorii 'Bemba',Tropheus moorii 'Moliro',Lamprologus leleupi,Lamprologus ocellatus "gold",Cyprichromis sp. "Leptosoma Jumbo" Chaitika ,Chalinochromis popelini,Altolamprologus calvus Congo Black Pear, Neolamprologus pulcher sp. "daffodil",Neolamprologus tretocephalus.
Щодо фільтрації,то стоїть зовнішній Jеbо 825 та внутрішній SunSun HJ-711B
Освітлення- одна 30вт 765 та одна 18вт 765
Пройшло близько шести місяців після старту,от а це сам акваріум і вигляд на сьогоднішній день
Мініатюри долучень
Переглядів: 11476
Ці 31 користувач(ів) сказали Дякую Vasia1985 за це повідомлення:
Vasia1985, классный дизайн получился ! Но мне больше всего понравился вариант, который на фото №1 и №2. Добавление травы (на остальных фото), на мой взгляд немного его испортило. И кстати Роголистник на 1 и 2 фото смотрелся очень уместно, зря его убрали !
Vasia1985 мне тоже понравилось, я черный фон также предпочитаю вместо синего,
очень контрастно смотрится с зеленью.
А кто на третьем фото аквариума в левой части типа ОВ?
Востаннє редагував Konstantin L: 09.05.2013 о 09:32..
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
Був і роголинтник,був і перистолистник,но завдяки трофеусам він потихоньку зник.Деколи,як появиться роголисник,інколи,закидаю,то трофеуси за декілька днів залишають з нього лише стебла.
То саме відбувається і з валіснерією-виживає лише та як добре вкоріниться
Vasia1985, классный дизайн получился ! Но мне больше всего понравился вариант, который на фото №1 и №2. Добавление травы (на остальных фото), на мой взгляд немного его испортило. И кстати Роголистник на 1 и 2 фото смотрелся очень уместно, зря его убрали !
согласен!) дизайн очень естественный на 1 и 2 фото!)
молодец!
Добавив свіже відео з життя мого акваріума.Була малеча у лелеупі,но відловити незміг,оскільки віднерестилися між каміннями.Дві самки трофеуса бемба носили ікру,но нетрусив,дав їм змогу відчути себе "мамашами")))
Востаннє редагував Vasia1985: 18.01.2015 о 15:29..
Ці 13 користувач(ів) сказали Дякую Vasia1985 за це повідомлення: