На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Я новичок
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Я новичок Ничего не понимаю в аквариумистике, только начинаю, но очень хочу научиться! Новичкам писать сюда

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 07.12.2015, 11:33   #1
Запуск. Потрібна допомога.
Придивляюся

Звідки Ви: Львів
Дописи: 60

сказав Дякую: 0
сказали Дякую 23 раз(и) в 8 повідомленні
Мміша Мміша поза форумом 07.12.2015, 11:33
Рейтинг: ()

Доброго дня я новачок і покищо теоретик почитав форум і летератури тепер декілька питань прошу допомогти досвідчених людей в даній сфері
1 вибаираю між двома варіантами купівлі готового акваріума заводського (вибираю між Аквариум Juwel LIDO 120 бук та Аквариум Juwel RIO 125 бук) смущає один момент хочу зовнішній фільтер щось типу Eheim Classic 150 2211 тай чи достатньо освітленя в даних моделях і впринципі на світло діодне заглядаюсь або парадити виробника який робить акваріуми без обладнання і думаю над другим варіантом звернутись до майстра і щоб під замовлення зробив комплект но тут виникають питання хто зможе порадити яке скло брати які лампи і так далі або хорошого майстра
2 щодо живності то хотівби живі рослини креветки невеличкі рибки якіб з ними ладили це неони, даміо,можливо гурамі боції, анцитрус і щесь невелики, тут питання таке чи можна без удо і со2 зробити щось типу травника.
Ну можливо будеть ще декілька питань ну це вже походу
дякую усім хто відгукнеться

Востаннє редагував Ю.В.: 07.12.2015 о 11:47..
Переглядів: 2048

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:22.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts