На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Фильтры, обогреватели, компрессоры
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.10.2016, 18:27   #1
Eheim Classic 150 2211
Живу я тут

Звідки Ви: Кременчуг
Дописи: 228

сказав Дякую: 197
сказали Дякую 118 раз(и) в 113 повідомленні
dr.Fill dr.Fill поза форумом 27.10.2016, 18:27
Рейтинг: ()

Добрый вечер. Приобрел фильтр внешний Eheim Classic 2211 б/У. Работает очень громко, напоминает работу холодильника советских времен. Подскажите это его нормальная работа, или что-то можно сделать, чтобы работал тише (аквариум стоит в спальне). Прочел много статей в интернете-информация разная.
Переглядів: 2037
Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2016, 00:31   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Днипро
Дописи: 2.681
сказав Дякую: 1.223
сказали Дякую 2.789 раз(и) в 1.221 повідомленні
Re: Eheim Classic 150 2211 ===www.aquaforum.ua===

Он работает гораздо тише, если на крышку фильтра положить чего-нибудь тяжелое камень, например. Если он в тумбе, то можно обесшумить отсек каким-нибудь толстым пористым материалом, в идеале автошумкой. Ну и бесшумного нет ничего любые лозунги не совсем соответствуют действительности, вернее - совсем не соответствует

Шалєний Летун поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2016, 08:23   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Кременчуг
Дописи: 228
сказав Дякую: 197
сказали Дякую 118 раз(и) в 113 повідомленні

Дякую за пораду.Поміняв ротор-фільтр став працювати тихіше. Зараз стоїть в тумбочці, то чутно. На вихідних буду проводити звукоізоляцію.

Надіслано від мого HTC One SV, використовуючи Tapatalk

dr.Fill поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2016, 10:24   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 588
сказав Дякую: 259
сказали Дякую 270 раз(и) в 173 повідомленні

Починав акваріумістіку з Ехеймів. Були і компресори і фільтри і нагрівачі.
Склалося таке враження, що або в Ехеймів тотальний брак (або взагалі - їх продукція повна фігня) або наші бариги скуповують дешевий брак і продають його нам.
Два фільтри гуділи як трансформаторна будка, так саме "дуже тихий" компресор AirPump. На нагрівачі 125 Вт накопичуєьться конденсант усередині.
Перший фільтр Eheim Classic 2213 гудів через те, що не було рівномірного магнітного поля на роторі - ротор прилипав строго до однієї точки, якщо не вмикати струм. Так саме гудів і другий - його я просто повернув продавцю.
Можна приглушити гудіння, якщо на внутрішню частину кришки приклеїти автомобільну звукоізоляцію. А ще накрити фільтр плотною тканиною. І зверху камінюку вмонтулити. А потім обшити тумбу паролоном з внутрішньої сторони. І недайбоже, шланги торкатимуться корпусу тумби! То ж як резонатор! Краще продайте цей ехейм й купіть JBL e900 (як у мене на 100 літрів) - і фільтрує краще, і тихіший, і обслуговувати одне задоволення.

Олег_ поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Олег_ за цей допис:
DmitriyK (17.11.2016)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:46.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts