|
|
28.10.2003, 16:25
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Киев
Дописи: 133
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 2 раз(и) в 2 повідомленні
|
Акваріуми "від Володі" ===www.aquaforum.ua===
Ось і знайшов момент описати прроцес придбання нового акваріума (хоча придбав ще місяць тому) – може, комусь знадобиться. Маючи гіркий досвід з акваріумом “від Шури” (з магазину Акваріумна риба на Сімферопольскій, шкода, пост з описом митарств пропав після аварії бази), і не маючи фінансів на фірмовий, я вирішив піти на “Пташку”. І замовити банку в першого-ліпшого. Зіграти, так би мовити, в різновид російської рулетки.
Першим-ліпшим (як виявилося згодом, справді “ліпшим”) виявився чолов’яга років за 40, котрий представився Володимиром. Стоїть він першим або другим в ряду з акваріумами (від входу повернути трохи вправо). Акваріум на 250 л (100х50х50, під малавійців) та кришку він погодився зробити та доставити на місце за 100 вбитих єнотів.
Перше, що приємно вразило в порівнянні з «фірмачами», це темпи. Від моменту «першого контакту» до доставки готового акваріума минуло менш ніж 5 діб. Друге – це ставлення до клієнта. Отримавши замовлення в неділю, в понеділок пан Володимир ганявся за мною по місту зі зразками обшивки для майбутньої кришки, перепитував, чи написана ним розписка про отримання завдатку відповідає моїм побажанням, і робив щоденні телефонні донесення про процес «акваріумобудування». В п’ятницю вранці (а не за тиждень, місяць і т.д., як то було з Акваріумною Рибою) акваріум став на нову підставку.
Щодо якості “продукту”, то я б теж визнав її більш ніж непоганою. Акваріум зроблено з 8-мм скла хорошої якості (на зрізі воно дає ледь сірувату барву), з ребрами жорсткості і масивною стяжкою. Кришка під 2 люмнісцентні лампи (більше я не хотів, все рівно рослини в цей акваріум попадають для поїдання , за вийнятком яванського моху, його регулярно жують і випльовують; вигляд у нього відповыдний  ), а рибам, здається, байдуже. Якість кришки далеко краща, ніж у “шуриному” акваріумі. Є люк для годування риб на всю довжину кришки. Те, що він зі скла, спочатку насторожило (розіб’ється ж), але згодом навіть сподобалося. Товстеленне (більше 1 см) скло, при незначних розмірах битися і не збирається, а підсвічене знизу лампами виглядає... ну, як сканер з напівпрозорою серединою.
Не обійшлося і без мінусів. Двох – більшого і маленького. Більший полягає в тому, що електрообладнання не надто водостійке, тому в комплекті з акваріумом було видано покривне скло з двох половинок. Що істотно зменшило перевагу люка “на всю довжину” – тепер доводиться “цілитися” кормом у щілину. І маленький – під самоклейкою на кришці в одному місці було трохи повітря. Яке повітря з допомогою голки і пристрасних погладжувань доводилося видаляти самостійно.
Але загальне враження – цілком позитивне. “Кустарі”, принаймні в особі пана Володимира, виявилися людьми симпатичними і професійними.
|
|
|
28.10.2003, 16:35
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, ул. Радужная
Дописи: 206
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 8 раз(и) в 6 повідомленні
|
Тарас
А Вы бы не могли дать его телефон? Мне нужна крышка на 120 л банку...
А он Вам крышку сделал из чего?
|
|
|
28.10.2003, 17:37
|
|
Guest
|
Судя по написанному из стекла
(Скло (укр)=Стекло (рус)=Glass(AnglIsh))
Прим. переводчика 
|
|
|
28.10.2003, 17:48
|
|
Guest
|
Как связаться с Владимиром подскажи?
Нужен нестандартный аквариум...
|
|
|
29.10.2003, 10:26
|
|
Активний участник форуму
|
to Vini & Oxtata

Та ні, кришка не зовсім зі скла. А з чого точно - не скажу.  У кришки є рама і опори (котрі опираються на стяжку) з якогось твердого і товстого пластику, верх - з тоншого. А кришечка на люк - і справді скляна, як правильно зазначив Перекладач.
to Oxtata & Sebastian_
Його телефон (наче домашній) надсилаю приватом
|
|
|
29.12.2003, 15:46
|
|
Guest
|
Пане Тарасе, а можна порівняльну характеристику його акваріума з продуктами Aquael ??
Дякую-веселих-свят 
|
|
|
30.12.2003, 02:33
|
|
Живу я тут
Дописи: 1.497
сказав Дякую: 98
сказали Дякую 1.585 раз(и) в 476 повідомленні
|
То Bluz
Порівняльна характеристика:
"пан Володимир" у нас вдома, а "Aquael" у Польщі.
|
|
|
30.12.2003, 10:46
|
|
Активний участник форуму
|
То Bluz
Детально порівняти мені складно, оскільки особисто в мене були тільки маленькі Aquael-і. Але з того що очевидно, то плюси Володі - нижча ціна, можливість конфігурувати виріб строго під свої потреби (розміри, форма, кількість світла, вид силікону, походження і товщина скла і т.д.). Плюси Aquael - трохи більш стильний вигляд пластикової кришки (хоча це - на любителя, в Володі можна підібрати самоклейку під колір меблів), певна базова збалансованість (для когось це плюс, для когось - мінус), можливість придбати все в комплакті - акваріум. фільтр, і т.д.
Загалом, якщо є фінанси й не хочеться сильно заморочуватись - то можна брати Aquael. Якщо хочеться і можеться настроїти щось "під себе", гірше з фінансами або потрібне нестандартне рішення - тоді краще, як на мене. до Володі.
Усім веселих свят! 
|
|
|
30.12.2003, 18:20
|
|
Guest
|
2 M.D.Jeorgick
Так то залежить з якого боку дивитись - мені ближче до Польщі, аніж до пана Володимира
Веселих свят !
|
|
|
13.01.2004, 14:00
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: г.Киев, Днепровский район
Дописи: 53
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
телефончик ===www.aquaforum.ua===
напишите телефончик Владимира
|
|
|
17.02.2004, 11:28
|
|
Guest
|
И мне телефончик черканите. Очень интересно, ибо хочу заказать новую банк с крышкой, тумбой и т.д.
|
|
|
20.02.2004, 17:07
|
|
Живу я тут
Дописи: 832
сказав Дякую: 369
сказали Дякую 392 раз(и) в 193 повідомленні
|
Дайте телефон Володи. Очень надо.
|
|
|
20.02.2004, 18:24
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 453
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 10 раз(и) в 7 повідомленні
|
Больше года назад приобрели у Володи первую его банку ( 120л ). Несколько месяцев назад ( срочно понадобилась банка 100л ) снова у него. В общем они не плохие, но не совсем удачные в обслуживании. Да и контрольные стекла при постоянном передвигании доставляют не мало хлопот... Случайно, на том же рынке вышли на другого производителя. Зовут его Андрей. Сам он на рынке не стоит. У него контейнер и работает продавец. Дык к чему мы это? Взяли мы у него уже 4-ю банку ( под заказ ). Время выполнения не более недели. Доставка прямо домой. Все банки с глухими крышками ( что задерживает испарение воды ). А вот свет вмонтирован прямо в аквариуме и защищен от воды. Очень удобно.  Выполнит любой каприз за ваши деньги. Цены очень даже примлемые.
То Oxtata.
Когда приедешь, просмотришь и одну и другую банку.
|
|
|
20.03.2004, 20:51
|
|
Guest
|
готова к заказу аквариума ===www.aquaforum.ua===
Очень прошу, кто знает телефон Володи, вышлите (изготовление аквариумов) и остальных производителей, нужен аквариум от 120-150 л. Я свой первый 80-литровник покупала готовым у Володи, сегодня были на птичьем, его не видели (правда, выползли на рынок после 14.00).
|
|
|
21.03.2004, 10:29
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 453
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 10 раз(и) в 7 повідомленні
|
То Лана
Аквариум от Володи не советуем.
Предлагаем другой телефон. Иванов Андрей - фирма " АКВАРИУМ" - 416-74-31, моб. 8-067-983-08-44. Если спросит где взяла телефон, скажешь Люда с Сашей с Маяковского дали. Он нам 4 банки делал под заказ. Изготовление - до недели.
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:44.
|