На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.02.2013, 21:18   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Нововолинськ
Дописи: 1.083
сказав Дякую: 458
сказали Дякую 222 раз(и) в 177 повідомленні
khm Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

чи може Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) істи малих риб наподобі даніо? підкажіть будлвска.
з повагою Віталік

Віталік Туз поза форумом  
Старий 16.02.2013, 03:02   #2
Активний участник форуму

Звідки Ви: Харків. Івано-Франківськ
Дописи: 107
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 28 раз(и) в 21 повідомленні
Re: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Віталік Туз Переглянути допис
чи може Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) істи малих риб наподобі даніо? підкажіть будлвска.
з повагою Віталік
Даніо навряд. Їх ще піймати треба. А ось неонів і тому подібних говорять що синодонтіси хавають (можуть хавати). Не знаю як у інших і наскільки то правда, мої уже великі синодонтіси тільки один одного коли побачать гонять. Малих не трогають. Даніо присутні. Їм не подобається, коли їм сильно набридають інші риби. Але відганяють не кусанням а ніби зубами скрегочуть, коли зляться, можуть пащу відкрити (я порівнюю з бегемотами їх) щоб підлякати набрид. За моїми рибками не гоняться, хотя ті до них в сховок залазять, і біля нього на 1 см і ближче як стая мух рояться (маю на увазі коли кидаю таблетки сомікам і всі риби збігаються на них). Синодонтіси, якщо вирощувати з малку з такими рибками, то вони можуть бути терпимими, але їх треба кормити, а якщо він ситий, то він і не троне нікого. Вони територіальні, але тілкьи по відношенню до совго виду, інші риби, в тому числі і соміки спокійно з ними навіть в сховку ночують. Також, якщо в акві багато рослин - більше вірогідно, що він не троне нікого.

illacrimo поза форумом  
cказали "Дякую" illacrimo за цей допис:
Віталік Туз (16.02.2013)
Старий 16.02.2013, 05:47   #3
Живу я тут

Відповідь: Re: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від illacrimo Переглянути допис
Даніо навряд. Їх ще піймати треба. А ось неонів і тому подібних говорять що синодонтіси хавають (можуть хавати). Не знаю як у інших і наскільки то правда, мої уже великі синодонтіси тільки один одного коли побачать гонять. Малих не трогають. Даніо присутні. Їм не подобається, коли їм сильно набридають інші риби. Але відганяють не кусанням а ніби зубами скрегочуть, коли зляться, можуть пащу відкрити (я порівнюю з бегемотами їх) щоб підлякати набрид. За моїми рибками не гоняться, хотя ті до них в сховок залазять, і біля нього на 1 см і ближче як стая мух рояться (маю на увазі коли кидаю таблетки сомікам і всі риби збігаються на них). Синодонтіси, якщо вирощувати з малку з такими рибками, то вони можуть бути терпимими, але їх треба кормити, а якщо він ситий, то він і не троне нікого. Вони територіальні, але тілкьи по відношенню до совго виду, інші риби, в тому числі і соміки спокійно з ними навіть в сховку ночують. Також, якщо в акві багато рослин - більше вірогідно, що він не троне нікого.
Велике спасибі

Віталік Туз поза форумом  
Старий 16.02.2013, 12:21   #4
Живу я тут. Мохоманьяк

Звідки Ви: МАААсква
Дописи: 462
сказав Дякую: 182
сказали Дякую 836 раз(и) в 240 повідомленні
Надіслати повідомлення для Annushka на ICQ
Re: Відповідь: Re: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

Віталік Туз, любая рыба может сьесть все что влазит ей в рот.
Но целенаправленной охоты своих красавцев за кем либо никогда не замечал. эти сомики по моему, как тут и писалось выше, кроме друг друга вообще никого не видят и не интересуются.

Annushka поза форумом  
cказали "Дякую" Annushka за цей допис:
Віталік Туз (16.02.2013)
Старий 16.02.2013, 17:35   #5
Живу я тут

gi Відповідь: Re: Відповідь: Re: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він ї ===www.aquaforum.ua===

Annushka,
Фото ще з дитинства?
За підсказку велике спасибі

Віталік Туз поза форумом  
Старий 16.02.2013, 19:51   #6
Живу я тут

Звідки Ви: ПОЛТАВА (Kerch)
Дописи: 10.909
сказав Дякую: 8.274
сказали Дякую 9.368 раз(и) в 4.703 повідомленні
Re: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Віталік Туз Переглянути допис
чи може Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) істи малих риб наподобі даніо?
Может, если их мелко покрошитьА так нет)))))))))))))

Koroba поза форумом  
cказали "Дякую" Koroba за цей допис:
Віталік Туз (17.02.2013)
Старий 17.02.2013, 14:09   #7
Живу я тут

Відповідь: Синодонтис эуптерус (Synodontis eupterus) чи може він їсти даніо ===www.aquaforum.ua===

о це мороки багато ще кроши краще через мясорубку

Віталік Туз поза форумом  

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:10.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts