акваріум- саме слово викликає позитивні емоції. дивлячись на акваріум забуваєш про всі негаразди, заспокоюєшся.... один позитив

виникають якісь труднощі- вирішуєш, отримуєш від цього задоволення, набуваєш досвіду, яким хочеться поділитися з іншими....
аквафорум- віртуальне місце, де можна поділитися радощами, досвідом, якщо виникли проблеми спитати поради у більш досвідчених акваріумістів

отже, акваріум-позитив, а аквафорум- продовження цього позитиву. прочитавши цікавлячі теми можна знайти цікавлячу розжовану до елементарного інформацію

і це добре...
незнаю, хто як, а я вдячний тим людям, які створили форум, і підтримують його!
...... подивіться в що він перетворюється! одні скандали навколо ВАА!
а починається все з того, що один, чи декілька (я всеж думаю зацікавлених в цьому форумчанин) почне + куча підгавкувачів + дві кучі зівак і почалось... а потім бани, куча ображених.....
навіщо ВСЕ ЦЕ ? який тут ПОЗИТИВ, КОМУ це цікаво???
мене все це просто дістало!!!! і я впевнений, що переважну більшість форумчан також!!!
як ВИ ФОРУМЧАНИ ставитесь до того, щоб всі ці брудні(я думаю всі зрозуміли, що я маю наувазі) теми закривались, і видалялись ще на самому початку?
я обома руками за!!! хочу, щоб форум, як і сама акваріумістика викликали тільки позитивні емоції!!!!
а якщо суперечки, то тільки на акваріумні теми!