На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Разведение аквариумной рыбы
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.12.2011, 17:20   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Ukraine
Дописи: 13
сказав Дякую: 4
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Разведние золотых ===www.aquaforum.ua===

От таке питання настало, в багатьох книжках пишуть, що при нересті золотих рибок відсаджують, в окремий акваріум, і вони метають ікру, а щоб рибки її незїли, на дно кладуть сітку. Питання в чому, такі сіточки продаються в магазині, чи їх виготовляють власноруч? З яких матеріалв її можна виготовити? Може хтось використовує так званий метод ""сухого оплодотворения", то поясніть будь-ласка, як правильно при цьому методі зберегти ікру, а саме головне "зробити так, щоб вона була заплідненою?" Заздалегідь дякую

teleskop1 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.12.2011, 18:42   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Украина г.Чернигов
Дописи: 212
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 13 раз(и) в 13 повідомленні
Re: Разведние золотых ===www.aquaforum.ua===

ПО НАШЕМУ ОПЫТУ РАСКАЖУ ВАМ КАК ДЕЛАЕМ МЫ предворительно постоянная температура воды для содержание производителей 20 гр второй этам садим в яшики пластиковые по 50 л отдельно самок исамцов потом колим предворителую нерестином и садим в столитровые аквариумы вместе самок и самцов подымаем на 2 гр 5 самцов и 2 самки если после первой нечего на утро то колим разрешающю дозу и воснамном на третий день всё палучается те самки которые недонерестились то опладотворяем на сухую опладотварюную икру высыпаем там где сидели производителиоставляем уровень воды 10 см температуру падымаем до 28 и впринцепе выход палучаем неплохой!это сообщение я написал не для обсуждения ! а свой личный опыт

Stanislab поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Stanislab за цей допис:
teleskop1 (25.12.2011)
Старий 25.12.2011, 19:03   #3
Придивляюся

Цитата:
Допис від Stanislab Переглянути допис
ПО НАШЕМУ ОПЫТУ РАСКАЖУ ВАМ КАК ДЕЛАЕМ МЫ предворительно постоянная температура воды для содержание производителей 20 гр второй этам садим в яшики пластиковые по 50 л отдельно самок исамцов потом колим предворителую нерестином и садим в столитровые аквариумы вместе самок и самцов подымаем на 2 гр 5 самцов и 2 самки если после первой нечего на утро то колим разрешающю дозу и воснамном на третий день всё палучается те самки которые недонерестились то опладотворяем на сухую опладотварюную икру высыпаем там где сидели производителиоставляем уровень воды 10 см температуру падымаем до 28 и впринцепе выход палучаем неплохой!это сообщение я написал не для обсуждения ! а свой личный опыт
спасибо. а от як правильно на суху оплодотворить ікру? адже як починаєш її видавлювать з самки (в заздалегідь чисте блюдце, трошки водички), то ікра якби падає вкучу, і зразу ж прилипає до дна, після чого "видавлюєм самця" на цю ікру, після чого водичку легенько взбовтуєм, і впринципі то ікра повинна була оплодотворитись, але вона пропадає.... що неправильно робиться? заздалегідь дякую.

Старий 25.12.2011, 19:32   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Киев Троещина
Дописи: 1.586
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 563 раз(и) в 350 повідомленні
Надіслати повідомлення для Жексон на ICQ Надіслати повідомлення для Жексон на Skype

Цитата:
Допис від teleskop1 Переглянути допис
спасибо. а от як правильно на суху оплодотворить ікру? адже як починаєш її видавлювать з самки (в заздалегідь чисте блюдце, трошки водички), то ікра якби падає вкучу, і зразу ж прилипає до дна, після чого "видавлюєм самця" на цю ікру, після чого водичку легенько взбовтуєм, і впринципі то ікра повинна була оплодотворитись, але вона пропадає.... що неправильно робиться? заздалегідь дякую.
Как делал я. Самку доил в сухое блюдце, но икру старался класть не кучкой, а в разброс. Доим самца и пером перемешиваем икру и молоки, оставляем на 5 мин. Перемещаем икру прямо на блюдце в акву и делаем сильную аэрацию . Выход 50-80%. Стартовый корм науплии артемии потом резаный мотыль и трубочник и сухой корм.
Вот мое фото http://radikal.ru/F/i022.radikal.ru/...91b5e.jpg.html
и тема где я спрашивал по кормлению http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=53653
Пост 139 http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=46394&page=10

Востаннє редагував Жексон: 20.01.2012 о 16:05..
Жексон поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Жексон за цей допис:
teleskop1 (25.12.2011)
Старий 25.12.2011, 19:41   #5
Придивляюся

Цитата:
Допис від Жексон Переглянути допис
Как делал я. Самку доил в сухое блюдце, но икру старался класть не кучкой а в разброс. Доим самца и пером перемешиваем икру и молоки, оставляем на 5 мин. Перемещаем икру прямо на блюдце в акву и делаем сильную аэрацию . Выход 50-80%. Стартовый корм науплии артемии потом резаный мотыль и трубочник и сухой корм.
Вот мое фото http://radikal.ru/F/i022.radikal.ru/...91b5e.jpg.html
и тема где я спрашивал по кормлению http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=53653
дякую. фото дуже красиве. Я теж пробував цю ікру з кучки "розложить" по всьому блюдцю, але вона прилипла, і як починаєш її ворушить то давиться..... блюдце нетреба змочувати перед тим як "доїти" рибку? Чи то тіки здається. що ікра давиться, а на самом ділі все нормально з нею? І коли перенесете блюдце в акваріум, яку температуру води витримуєте?
Вибачте за дурні запитання, я в цій справі ще новенький, але дуже цікаво, і дякую за ваші відповіді та допомогу

Старий 25.12.2011, 19:56   #6
Живу я тут

Надіслати повідомлення для Жексон на ICQ Надіслати повідомлення для Жексон на Skype

Блюдце намочиться само той водой которая капает с рыб и рук. Перемешивал аккуратно пером волнистого попугая, икра не давилась. Какую температуру поддерживал не помню но знаю что чем больше температура тем быстрее вылупиться личинка и будет слабее чем та что инкубирувалась на не повышенной температуре.
П.С. доил рыбу толко рано утром когда рыбы начинали нереститься сами!

Старий 25.12.2011, 20:51   #7
Живу я тут

Звідки Ви: Украина г.Чернигов
Дописи: 212
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 13 раз(и) в 13 повідомленні

вопервых чтобы получить а сухую первый способ куда выдавливают сосуд должен быть идеально сухой и стирильный потом сцеживают малоки самца патом добавляют воду потом нужно для этого всего гусиное пёрышко чтобы снять икру прилипшую я делаю сначало икру обесклеиваю есть множество способов потом чистую икру без клейковину поливаю малоками самца потом немного побалтаю стаканчик и всё но всё праделываю с препоратам нерестин

Stanislab поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.12.2011, 22:24   #8
Живу я тут

Востаннє редагував Жексон: 26.12.2011 о 12:57..
Старий 26.12.2011, 14:25   #9
Живу я тут

Звідки Ви: у нас строили Авианесущие крейсера.
Дописи: 7.180
сказав Дякую: 3.626
сказали Дякую 5.875 раз(и) в 2.709 повідомленні
Надіслати повідомлення для altum72 на Skype

Цитата:
Допис від Stanislab Переглянути допис
вопервых чтобы получить а сухую первый способ куда выдавливают сосуд должен быть идеально сухой и стирильный потом сцеживают малоки самца патом добавляют воду потом нужно для этого всего гусиное пёрышко чтобы снять икру прилипшую я делаю сначало икру обесклеиваю есть множество способов потом чистую икру без клейковину поливаю малоками самца потом немного побалтаю стаканчик и всё но всё праделываю с препоратам нерестин
бред пожилого зайца!!
какой еще нерестин??
посмеялся вволю
кого там обесклеивать,кого там кололоть?
мало того,что ошибок больше ,чем на дворняге блох,та и еще бред написан.
а тем нерестином наверно можно только гупышей очаровывать.
Жексон правильно написал.гон начался - сцедил и все гуд.
но что бы колоть золотуху....такого кина я еще не слышал

з.ы у меня создается такое подозрение,что какой то ребенок сидит и развлекается здесь под данным ником.
иначе мне трудно поверить,что разводчик золотых будет такую ересь писать.

altum72 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.01.2012, 16:37   #10
Придивляюся

Всім дякую за відповіді, іще запитання, перемішували мякою частиною пера (той стороною, там де пір'я) чи стержнем?

Старий 02.01.2012, 16:54   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Киев,Троещина
Дописи: 425
сказав Дякую: 108
сказали Дякую 191 раз(и) в 111 повідомленні
Відповідь: Re: Разведние золотых ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від teleskop1 Переглянути допис
Всім дякую за відповіді, іще запитання, перемішували мякою частиною пера (той стороною, там де пір'я) чи стержнем?
... там где перышки конечно)

Rapsod поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Rapsod за цей допис:
teleskop1 (03.01.2012)
Старий 02.01.2012, 16:58   #12
Живу я тут

Звідки Ви: Киев,Троещина
Дописи: 425
сказав Дякую: 108
сказали Дякую 191 раз(и) в 111 повідомленні
Відповідь: Re: Разведние золотых ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Жексон Переглянути допис
Блюдце намочиться само той водой которая капает с рыб и рук. Перемешивал аккуратно пером волнистого попугая, икра не давилась. Какую температуру поддерживал не помню но знаю что чем больше температура тем быстрее вылупиться личинка и будет слабее чем та что инкубирувалась на не повышенной температуре.
П.С. доил рыбу толко рано утром когда рыбы начинали нереститься сами!
тю, обычно с температурным режимом наоборот ... зависит конечно что вы имеете в веду под повышенной температурой)
так же икру можно ставить на свет но не под лампу,что бы не перегрелась.

Rapsod поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Rapsod за цей допис:
teleskop1 (03.01.2012)
Старий 03.01.2012, 18:15   #13
Придивляюся

Дякую, і іще запитання, через який час після нересту можна чекати нового нересту, від яких умов алежить стимуляція до нересту?

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts