|
11.10.2013, 20:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Володимир-Волинський
Дописи: 318
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 167 раз(и) в 124 повідомленні
|
Фуразолидон (Furazolidone) Не проходимо стороною!!! ===www.aquaforum.ua===
Доброго часу всім.
На одному форумі, вже не пам'ятаю на якому вичитав що акваріумісти зелень у акваріумі яка появляється на стіклі на камнях і т.д. прибирають чи правильно кажучи запобігають її появу Фуразолидоном аптечним.
Доза 1 таблетка на 15-20 літрів води один раз на місяць і ніяких проблем, даже бували випадки що очищало рослини від злісної бороди.
Тільки ось є проблема  дуже мало їнформації, не хочеться робити з акваріуму підопитного кролика за один відгук і то вірити чи ні хто його зна.
Можливо хтось із наших акваріумістів на нашому аквафорумі мав діло з цим препаратом лікував чи виводив ті чи інші захворювання чи паразити і володіє будь якою інформацією прошу відгукнутись! Ця інформація буде корисною не тільки мені однозначно.
|
|
|
cказали "Дякую" Oniks за цей допис:
|
|
11.10.2013, 20:55
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: ------------
Дописи: 1.496
сказав Дякую: 632
сказали Дякую 1.017 раз(и) в 676 повідомленні
|
Re: Фуразолидон (Furazolidone) Не проходимо стороною!!! ===www.aquaforum.ua===
тоже интересно, подпишусь 
|
|
|
11.10.2013, 21:19
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Мариуполь
Дописи: 376
сказав Дякую: 44
сказали Дякую 70 раз(и) в 59 повідомленні
|
хотелось бы знать влияние на креветок
|
|
|
12.10.2013, 19:22
|
|
Координатор раздела Растения
Звідки Ви: Мы гордо говорим-Бердянск,а завистники спрашивают:-"Где это?"
Дописи: 6.460
сказав Дякую: 5.037
сказали Дякую 5.685 раз(и) в 2.861 повідомленні
|
Фурозолидон-это антебактериальный препарат из группы нутрофуранов. Оффтоп
Когда ещё был студентом,мы говорили-я смотрю в унитаз хохоча,у меня голубая моча. Поэтому не нужно,диссоциируя,он не не чего хорошего не даст.А в сочетании с фуродонином,лучше пролечить пиелит,в вашем случае-лучше антибиотики цефалоспоринового ряда. 
[I] Прохор[/I]
[I][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]"Проблема этого мира в том, что воспитанные люди полны сомнений, а идиоты полны уверенности".[/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[I][B](Чарльз Буковски)[/B][/I]
|
|
|
12.10.2013, 20:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев Шевченковский.
Дописи: 110
сказав Дякую: 27
сказали Дякую 52 раз(и) в 44 повідомленні
|
Вырезка из статьи.
" В карантинном аквариуме я уже несколько лет с успехом использую малахитовый зелёный вместе с фуразолидоном. Фуразолидон – недорогое лекарство нитрофуранового ряда, которое можно купить в аптеке, обладает выраженной антипротозойной активностью и само по себе подавляет развитие ихтиофтириоза, а в сочетани с малахитовой зеленью действует особенно эффективно. Фуразолидон проникает в дермоидный бугорок и воздействует на скрывающихся там паразитов. Комбинацию малахитового зеленого и фуразолидона очень хорошо использовать для лечения боций и других чувствительных видов (например, черных ножей), так как с высокой вероятностью можно добиться успеха не превышая критического для указанных видов уровня концентрации малахитового зеленого – 0.06 мг/л. К сожалению, фуразолидон токсичен для высших растений и сильно подавляет процессы биофильтрации, поэтому в общих аквариумах возможность его применения ограничена."
|
cказали "Дякую" алимаТ за цей допис:
|
|
12.10.2013, 20:13
|
|
Координатор раздела Растения
Звідки Ви: Мы гордо говорим-Бердянск,а завистники спрашивают:-"Где это?"
Дописи: 6.460
сказав Дякую: 5.037
сказали Дякую 5.685 раз(и) в 2.861 повідомленні
|
Для лечения рыб-это одно,но ТС спрашивал совсем о другом.Я вам привёл вырезки не из "статьи",а конкретные данные по этому препарату.
Цитата:
Допис від Oniks
даже бували випадки що очищало рослини від злісної бороди.
|
а від бороди,краще візьміть Сайдекс. 
[I] Прохор[/I]
[I][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]"Проблема этого мира в том, что воспитанные люди полны сомнений, а идиоты полны уверенности".[/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[I][B](Чарльз Буковски)[/B][/I]
|
|
|
cказали "Дякую" DEPS за цей допис:
|
|
13.10.2013, 00:30
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Володимир-Волинський
Дописи: 318
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 167 раз(и) в 124 повідомленні
|
За Сайдекс я знаю, сам так виводив бороду (досить ефективно і бистро вивів), мене цікавить зелень на стіклі яка появляється яку ми постійно так стараємось здирати скребком. як з нею боротись ще можна? Які препарати заливати у воду?
Фуразолидон вже відпадає по цьому ві нічого не дасть. Супер що використовували для лікування риби! Це потрібно взяти до уваги.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:17.
|