На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 05.10.2013, 17:38   #1
Лидер клубного раздела

Звідки Ви: Київ
Дописи: 744
сказав Дякую: 211
сказали Дякую 814 раз(и) в 326 повідомленні
khm Як перевезти рибу "зайцем" із Моски? ===www.aquaforum.ua===

Доброго всім здоров'ячка!
Створюю тему, бо зіткнулась з такою проблемою: не можу ніяк доправити рибу з Москви у Київ.
Я давно шукаю цю рибу і нарешті знайшла, але в Москві... Знайомий погодився допомогти (у акваріумістиці він дерево), але все ж зміг купити саме їх.=)
Планувалося, що ми передамо провіднику поїзда пакунок (не за "дякую" звісно), проте не так сталося як гадалося - ніхто не погодився. Тепер сидимо і думаєм, що робити.
В голову приходить лише два варіанти: запакувати рибу у коробку і не сказати, що в ній. Але тоді де факт, що вона доїде неушкоджена? Тим паче я не розумію чи саме те, що то риба зупиняє перевізника. Чи то просто не пощастило?!
Другий варіант - попросити більш-менш адекватного на вигляд пасажира притримати рибку до Києва.
Просто не знаю, що робити. Страшно за рибу, бо людина не розбирається в цьому і нормально навіть нема де її залишити. Що Ви порадите? Може в когось є знайомі, які зможуть допомогти чи є якийсь таємний хід, щоб все ж передати рибу провіднику?

Востаннє редагував Роксолана: 05.10.2013 о 17:51..
Роксолана поза форумом  

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:40.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts