|
25.09.2014, 12:40
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Львів
Дописи: 26
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 11 раз(и) в 10 повідомленні
|
Ищу партнеров для открытия интернет магазина аквариумистики ===www.aquaforum.ua===
Планую відкрити інтернет магазин все для акваріумістів.
Я вмію писати сайти інтернет магазинів та займаюся маркетингом.
Вивчення написання сайтів було для мене як хобі, а також моїм хобі була акваріумістика. Я хочу це об'єднати та створити маленький бізнес.
Шукаю партнера або партнерів, які готові працювати над даною ідеєю
Якщо у Вас є пропозиції, рекомендації, зауваження з радістю їх вислухаю.

|
|
|
25.09.2014, 13:28
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: Бровары (почти Киев)
Дописи: 5.608
сказав Дякую: 964
сказали Дякую 2.923 раз(и) в 1.528 повідомленні
|
Re: Ищу партнеров для открытия интернет магазина аквариумистики ===www.aquaforum.ua===
kadtaras, поставить магазин та нагнать народу - це просто, а от дати людям товари по класним цінам та це все робити з найкращим сервісем - це саме складне у цій затеї. А інакше не буде ніякого толку.
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую QS.kiev.ua за це повідомлення:
|
|
25.09.2014, 13:35
|
|
Придивляюся
|
Re: Ищу партнеров для открытия интернет магазина аквариумистики ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від QS.kiev.ua
kadtaras, поставить магазин та нагнать народу - це просто, а от дати людям товари по класним цінам та це все робити з найкращим сервісем - це саме складне у цій затеї. А інакше не буде ніякого толку.
|
Так суть і в тому, щоб створити класний магазин з великим вибором, хорошими цінами та найкращим сервісом. Тому я і шукаю партнерів, які можливо мають товар або працюють по системі дропшипінг, підкажуть, як краще зробити кожен пункт діяльності магазину, допоможуть з організацією роботи магазину та будуть разом зі мною втілювати нові ідеї для вдосконалення не тільки сервісу, ай роботи магазину в цілому.
|
|
|
25.09.2014, 13:46
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
|
kadtaras, Я займаюсь цим інтернет магазином , наступного тижня обнову буду ставить - додасться "перезвоніть мені", корзина спеціфічна під цей магазин з всякими фільтрами та перероблений каталог. Все написано мною включаючи дизайн. Нагнав народу що 3 менеджера не встигають в туалет сходить... я бачу на скільки це важка ідея з магазином... але в цього магазина майже немає конкурентів. А інтернет магазинів по акваріумах - море. не зробите ви саме на інтузіазмі щось конкурентне... тільки час погаєте.
|
|
25.09.2014, 14:22
|
|
Придивляюся
|
Ви молодець, спраді дуже хороший інтернет магазин, а чого Ви його зробили і ведете і обновлюєте, чому не залишили цієї ідеї з магазином, тоді ж також були конкуренти і все розвивалось і зараз так само.
Дякую, порада не погана повішати ніс, але я буду пробувати. А вдруг получиться або вийде з іншим магазином, з іншою ідеєю. Я краще час прогаю ніж нічого не буду пробувати і робити тільки тому що існують конкуренти.
Востаннє редагував kadtaras: 25.09.2014 о 14:28..
|
|
|
cказали "Дякую" kadtaras за цей допис:
|
|
25.09.2014, 15:25
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
|
Цитата:
Допис від kadtaras
а чого Ви його зробили і ведете і обновлюєте
|
kadtaras, бо я тільки розробкою, оновленням та розкруткою і займаюсь... а все інше сотні інших людей роблять.
Порада не повішати ніс а знайти якусь іншу тематику. ідея в тому, що спочатку нужно знайти де брать товари по смачним цінам а потім робить магазин під ці товари а не робить спочатку магазин та ставить там товари по цінам, гіршим ніж у конкурентів.
|
|
27.09.2014, 19:20
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Святошино
Дописи: 1.277
сказав Дякую: 1.898
сказали Дякую 1.093 раз(и) в 577 повідомленні
|
Цитата:
Допис від kadtaras
Якщо у Вас є пропозиції, рекомендації, зауваження з радістю їх вислухаю.

|
Главное - не делать лишь бы сделать.
А вообщем универсальный принцип: надо специфику, которая позволит занять нишу на рынке продаж, с приемлемым выхлопом в виде общего размера маржи за нужный период времени. При этом бюджет и время-затраты были посильны плюс гибкость и предел прочности. Последнее - особенно смертельно болезненно в украинских реалиях.
|
|
|
27.09.2014, 19:52
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Дубно - Київ
Дописи: 2.799
сказав Дякую: 488
сказали Дякую 1.398 раз(и) в 1.059 повідомленні
|
Поставщики есть, цены конкурентоспособны, есть деньги на закупку товара и место для его хранения,...?
Есть ответы на данные вопросы - пишите.
"Залепить" сайт - не проблема, "раскрутить" и "продвинуть" - возможно, но это только потраченное время и "сгоревший" энтузиазм без ответов на перечислинные выше вопросы.
Нашкреб на стыреном смарте.
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:10.
|