,
розмір до 0.15мм. Розвелися де є L-соми,коряги всі були вкриті цими жучками,перезапускав акву,проварював все, думав винищив та ось через 2 тижні знову бачу появляються як їх позбутись щоб не нашкодити риб
Re: Допоможіть як цього позбутись ===www.aquaforum.ua===
Были такие в креветочниках. При чем в каждом по разному (количество). Перезапуски бесполезны. Исчезли (или полностью или частично) сами по себе. Уже не обращаю вниманиия.
Где меньше кормил, там быстрее пропадали.
На ЛыЖе нацарапал.
Ничем не мешают кроме "внешнего вида". В Инете пишут, что зависят от остактов корма и т.д. и т.п.. Осоой зависимости не увидел, но пропадали сами по себе (когда я уезжаю в командировки на 2-3 месяца и за акваруамами никто не следит).
На ЛыЖе нацарапал.
Я нe думаю що остракоди, тіло в цих рачків круглоі форми з дeкілька парами ніг , розмножуються дужe швидко, сидять в основному на корягах і губці фільтрагубку забивають так що за 3-4 дні потрібно прополікувати інакшe фільтр нe дуєпідхопив цих рачків в лісовій калюж з циклопом.Думав як ліпшe як кормтeпe борюсь з цим вжe трeтій місяць, появились вжe в другій акві дe є скаляріі.Підкажіть що робити можe якоісь хіміі ...
Надіслано від мого m3 note, використовуючи Tapatalk