Водорослі та Глютаровий альдегід ===www.aquaforum.ua===
Маю велике бажання розповісти всім свій гіркий і тернистий шлях боротьби з бородо, що таке борода розповідати не буду а от фото репортаборотьби з нею викладу. Але перед тим розповідаю в силу отриманої інформації з київського форуму про чудо лік САЙДЕКС, щоб довго не писати кажу у мене аква 240 літрів ,тому викладаю файл в Екселі де задаєте обєм акваріуму і отримуєте дозування цього чудо ліку.
Ці фото що в низу так все було до застосування САЙДЕКСУ!!!!
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую GrishaBGA за це повідомлення:
Re: Водорослі та Глютаровий альдегід ===www.aquaforum.ua===
А це ще через 2 дні , можу сказати видимий ефект Сайдекса вже видно окрім того що цей чудо лік він і є добривом для рослин тому за ці 8 днів вливання цього чуда вилізло що найменше по 4-6 листочків на кожному ехінодоросі!!!!
Так це виглядало після десяти днів. саме головне любі друзі , хто захоче спробувати дану штуку, прошу не забувати :
1 - ЦЕ СТРАШНИЙ ЯД!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- НЕЗАБУВАЙТЕ робити підміну води!!!!!!!
3- Контроль і мільйон раз контроль всього що відбувається а акваріумі!!!!!!!!!!!!
на фото вже пройшло 11 днів з моменту вливання чудо ліку!!!
Так от фото зроблені вчора тобто 14.05.09 і лікування продовжувати потрібно бо я ще не закінчив але видимого ефекту окрім буйного росту не буде тому і зробив висновок що доцільність викладати репортаж є, бо я мабуть далеко не одинокий в даній боротьбі зі злими водорослями!!!!
До речі правдивість цих фото можна побачити ці ж самі рослини в моїй акві на сторінці в темі "моя нова аква"