На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Куплю
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.12.2009, 21:45   #1
Живу я тут

Звідки Ви: kиev.
Дописи: 1.659
сказав Дякую: 265
сказали Дякую 740 раз(и) в 504 повідомленні
очень нужна людвигия. ===www.aquaforum.ua===

всем добрый вечер. насмотрелся на красивые травники многих форумчан,и самому захотелось. крепких растений немножко есть, а вот с мелко лиственными проблема.... брал не раз на куреневке, неделя максимум, и растение погибало... света хватает, вода подменивается регулярно, подкармливаю, пробовал разные грунты, ничего не помогает.... но, один наш форумчанин дал мне 2е веточки людвигии... разрослась, красивый цвет, крупные красивые листья. потом просочилась инфа, что некоторые люди с куреневки содержат растения в какойто биде.... раствор, или чтото вроде этого. в итоге мы покупаем, растение погибает, и мы бежим покупаем новое. если не жалко, поделитесь ктото.. мне много не надо. лутше купить тут на форуме, чем у кого попало. очень хочется зделать композицыю из разных видов... спасибо.

sashulya79 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:50.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts