Страждаючи довгий час солянкою, прийшов до того, що у маленькому 100 літровому акваріумі жили риби, яким там було тісно, і які робили з банки "смугу перешкод", розриваючи ґрунт та знищуючи під корінь рослини (іноді, навіть штучні). Крім того, риби лякалися, билися об стінки, виливали з акви воду так, що задня стінка акви перетворилася на плантацію бурих водоростей.
Саме тому, вирішив кардинально змінити формат банки. По-перше, вирішив тримати невеликих риб (5-6 см), а також заодно переробити дизайн акваріуму і почати вирощувати справжні рослини. З банки вийняв усе лишнє, вирівняв грунт, помив стінки, зняв фон, фільтр щоправда не чіпав, замінив лише ватну прокладку. Наразі, в акваріумі живе анциструс та суматранець.
Прошу допомоги форумчан, по-перше, у підборі риб. Дуже схиляюся до суматранських барбусів і взагалі до невеличких барбусів. Порадьте, скільки таких рибок будуть комфортно себе чухати у моїй банці? Які види, окрім суматранського, відрізняють грайливим нравом, та яких можна тримати разом з ними?
Окрім того, хотів би спитати, скільки можна селити анциструсів звичайних разом з корідорисами у мій акваріум?
Є ще пару питань по декоруванню: чи не дуже велика фракція ґрунту у мене? (від 0,5 до 0,8 мм)? Які б тони фону ви могли порадити для мого грнуту? Чи є сенс більше додати чорних камінців, зробити чорний фон, по центру коряга, разом з рослинами?
Також прошу допомоги по шлангоподібному розпилювачу для акваріуму, який видно на фото. По-перше, чи не дуже багато бульбашок для акваріуму?

І саме головне, куди і як краще його влаштувати в акваріумі: є варіант заривання під заднєю стінкою, але боюсь, чи не швидко він буде портребувати промивання?
Дякую всім, хто відізветься!
Фото моєї банки в теперішньому стані: (всі дані у профілі).