На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Аквариумная химия и корма
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 18.05.2020, 14:36   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.040
сказав Дякую: 8.915
сказали Дякую 5.965 раз(и) в 2.955 повідомленні
Відповідь: Re: (!)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды (305) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від true_red Переглянути допис
трохи більше тижня тому наткнувся на інформацію про те, що червоні ротали ростуть червонішими при низьких нітратах.
Цитата:
Наскільки доцільно знижувати вміст нітратів у воді, для покращення червоного кольору в ротали H'ra?
Если у вас всё было хорошо, не нужно было уменьшать дозу
Цвет красных растений зависит от температуры (при прочем том-же самом). Чем ниже температура, тем они краснее
Да, голодающее растение тоже может немного покраснеть, но затем сразу начнёт портиться внешний вид, пропадать старые листья, расти корни по стеблю, останавливаться рост верхушек, мельчать новые листики и прочее радости.
Недокармливать растения что-бы они покраснели очень плохой совет
Если всё хорошо, не нужно ничего менять

Цитата:
полізли водорості, якась бородов'єтнамка. Ними обріс лілеопсіс бразильський, старі листки стаурогіна, деякі листки папоротей і навіть ранункулус. Чи це так біологію похитнула зупинка фільтра і заміна наповнювача, чи водопровід свиню підсунув(водопостачання теж не було більше ніж добу), сказати складно
Это всё легко лечится AQUAYER Альгицид+СО2 (в вашем случаи двойные дозы от рекомендованных) совместно с сифонкой грунта. Но у вас живой грунт, и как его сифонить я не знаю. Может сифоном с широкой насадкой, узкой трубкой и небольшим перепадом воды (небольшой перепад между уровнем в аквариуме и ведром куда сливаете)
Ну я этого на фото не заметил, тлько по вашим словам

Цитата:
Скільки в моєму випадку краще давати комплексу N°3?
І чи потрібно давати додатково залізо? Калій?
Не существует точных дозировок, это очень индивидуально.

Давайте Комплекса №3 столько сколько и раньше, пока всё хорошо росло.
Да, в старом аквариуме нужно побольше железа. Калия не нужно. Но производитель не раскрывает состав Комплекса, и я не знаю, что там. Наверное там уже есть больше железа, но я не знаю. Если оно (Железо) у вас есть, то можно давать. Редко кому чрезмерный избыток Железа вредит (ну только валлиснерии спиральной ). Калий отдельно не нужно, ну максимум при подменах можно. Ну или вместо АнтиТоксин Vita , использовать АнтиТоксин+К

Цитата:
Може підміни робити кожні 4 дні, але в меншому об'ємі?
При желании можно. Раз в 4 дня по 30% будет тоже самое, что 50 % раз в 8 дней.
Цитата:
Чи може перейти з комплексного добрива на роздільне внесення мікро, макро, заліза?

Да, конечно, при желании можно)
Ну дозировку потом тоже подберите

Ну мне кажется основные причины того. что начали проявляться эти описанные проблемы, это постепенное начало заиливание грунта. Пока не критично конечно.
Пока визуально всё отлично, по фото

Востаннє редагував Bahmut: 18.05.2020 о 14:43..
Bahmut поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Bahmut за цей допис:
true_red (18.05.2020)

Share/Bookmark

Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:50.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts