На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Экзоты (скаты, вьюны, ножи и т.д.)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 01.12.2008, 23:41   #11
Придивляюся

Звідки Ви: Ровно
Дописи: 60
сказав Дякую: 47
сказали Дякую 9 раз(и) в 7 повідомленні
Ответ: ЭКЗОТИКА, СКАТ МОТОРО ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від cactus jr. Переглянути допис
Поясняю еще раз.Это мои наблюдения за пять лет,а не статейки из интернета.Я пару раз рассаживал самок и самца,т.к. тот просто загрызал одну из них,а на раны больно уже было смотреть.В интернете много фото,когда самец обкусывал края мантии у самок.Поэтому некоторые заводчики рекомендуют держать однополых особей,есле те не собираются заморачиваться с разведением.P.S.А кусают они ртом,а не плавниками.Лучше один раз увидеть,чем сто раз прочитать!!!
Уменя скончался понгасиус,перед этим вел себя очень странно, хотел спросить мог сат его ужалить иль нет.
Еще один вопрос ,чем кормиш свою скотинку, у меня креветок не хотят хавать ,хотя все говорят ,что это одна из популярных кормов?

Сергей-Citya поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Мітки
Скат речной, скаты

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:12.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts