На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > "Самоделкин" > Разное
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 01.09.2006, 01:46   #1
Обємний фон

Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 243
Надіслати повідомлення для Stepan на ICQ

сказав Дякую: 92
сказали Дякую 147 раз(и) в 46 повідомленні
Stepan Stepan поза форумом 01.09.2006, 01:46
Рейтинг: ()

Останнім часом на форумі появилося багато тем про обємні фони для аквасів,мені теж захотілося обємного фону,хотілося б зробити його з пінопласту бо йому під впливом температури можна надати будь яких форм,але для цього потрібно перезапускати акваріум і деякий час тримати жителів акви в якомусь приміщенні,купляти готовий жаба душить от шукав в неті підходящий варіант і наткнувся на обємний фон з пластику який продаєтся в магазині і тут до мене дійшло,що такий фон можна зробити самому з підручних матеріалів.
Ідея можливо не нова,але я не зустрічав принаймні її раніше.Мабуть усі бачили колись колись горщики для вазонів зробленні з пластинок для грамофону чи як він називаєтся не памятаю,під впливом тепла пластинкам придавали чудернацьку форму,а потім успішно вирощували в них рослини,а я успішно в дитинстві викидав їх з балкона і дивився як вони класно літають .Думаю ці пластинки прекрасно підійдуть для створення обємного фону,під дією тепла надати їм бажаної форми,склеїти одна на одну,зробити печери,а також за допомогою епоскидної смоли нанести на них пісок чи ще щось при бажанні,також нема проблеми потоплення їх,як у варіанті з пінопластом.Думаю цього добра ще багато є у людей,я наприклад вже знаю у кого буду їх випрошувати ,але думаю що зроблю такий фон не раніше ніж через півроку треба спочатку дістати матеріал,а потім перебороти свою лінь.Якщо зроблю то обовязково викладу фото.Можливо хтось зробить раніше і викладе фото,а може вже хто і зробив,то прошу показати фото.
Прошу коментаріїв,як вам ідея та чи нова вона?
Переглядів: 24346
Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Stepan за цей допис:
vahabit (08.01.2012)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:26.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts