14.10.2019, 20:06
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Мелитополь
Дописи: 495
сказав Дякую: 28
сказали Дякую 100 раз(и) в 62 повідомленні
|
Re: `Львів. Україна. Продам рибу свою та імпортну ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ksw1
кот ученый, 11.10.2019р.в 12:22 Ви мені прислали смс з номером карти, 11.10.2019р. в 13:07 гроші вже були у Вас на рахунку (скріншоти додаю). Треба іноді заходити у Приват24. Це по-перше.
По-друге подивіться в шапку теми і побачите суму мінімального замовлення. Так, я роблю виключення і можу відправити на меншу суму (без доплат). Але Ви замовляли 2 пар (4 рибки), потім ще одну добавили, в результаті заплатили за три (і тільки самки). І то мені не повідомили про оплату. Ви були в мене на господарстві, могли приїхати і забрати. А мені потрібно 2 години, щоб поїхати на вокзал і назад. Це не рентабельно). Тому і є мінімальне замовлення.
І по-третє. Роки два назад я Вам відправляв монодактилів, за які Ви так і не розрахувались. А це +-30$ (по курсу на той час). Про це Ви не згадуєте? Рибу 8-10 см, яка жила в підсоленій воді, Ви випускали в травник з осмосною водою і вона зразу дохла. Я знову відпрвляв, і вона знову дохла. А потім Ви сказали про осмос. І пропали. Пригадали?
|
По поводу гурами - зачем было подтверждать заказ? Вы, мне не сказали, что даже в городе Львове, нужно брать на минимальную сумму. Просто, "хорошо". Что значит "хорошо"??? Ответить по телефону трудно было? После слов "хорошо" была переведена сумма, проверять карточку нужно! По поводу монодактилов - ни о каком осмосе речи не было! У заказчика два аквариума, один из которых был с аргусами, тетрадонами и хотел еще ласточек. Ваша рыба приехала битая и с признаками плавниковой гнили, и первый раз и во второй. До утра они не дожили. Я, получается, должен отдать деньги заказчику и Вам. Все в шоколаде! Кстати, ласточек таки мы купили и они чудесно живут по сей день В ТРАВНИКЕ. К сожалению, человек не захотел себе покупать осмос для аквариума. В простой водопроводной воде живут. А, осмос у меня дома. Упоминал я о нем, когда говорил о шоколадных гурами, которых у Вас покупал.
Стоит, хоть иногда, быть коммуникабельнее и не строить интригу или планы мести. Ответ на звонок решил бы все вопросы.
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:31.
|