|
31.08.2013, 18:30
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Россия, Астрахань
Дописи: 7
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Разведение лялиусов ===www.aquaforum.ua===
Развела лялиусов классика, правда всего 4 штуки получилось, все по правилам, в нерестовик самку с самцом, потом самку убрала, через несколько дней самца...до этого гурами в течении года разводила, без проблем...а тут...я или что то не понимаю, или не знаю...я конечно лялиусов маленьких совсем не видела...может кто в курсе подскажите, мальки гурами и лялиусов в детстве одинаковые по окрасу что ли? в инете мальки лилиусов однотонные, а у меня как гурами...КАК???????? извините за качество фото, фотик не очень и фотограф я не ахти..
на первых двух фото это мои мальки только гурами (и белый и с темными пятнами)...а на вторых двух только лялиусы (и белый и с темными пятнами)....
|
|
|
31.08.2013, 19:00
|
|
Лидер клубного раздела
Звідки Ви: Київ
Дописи: 744
сказав Дякую: 211
сказали Дякую 814 раз(и) в 326 повідомленні
|
Re: Разведение лялиусов ===www.aquaforum.ua===
Нюшка, Кумедно. Ви напевне ікру гурамі з ікрою ляліусів тримали - от їх і поїли. Маю свою тему про нерест ляліусів. І , якщо все робити вірно, то в результаті має вийти мінімум 30 рибок.
Ось тема з фото:
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=150935
cказали "Дякую" Роксолана за цей допис:
|
|
31.08.2013, 21:57
|
|
Придивляюся
|
лялиусы нерестились в нерестовике, где гурамок и близко не было...а тему вашу мне трудно прочитать, я на украинском не читаю...а еще скажите, на какой день и как можно фитьтр включать, или вы воду часто меняете...в общем, как вы добиваетессь чистой воды в нерестовике...
|
|
|
31.08.2013, 22:18
|
|
Лидер клубного раздела
|
Нюшка, Я також не дуже пишу російською. Можна англійською)))
Тому...по-переше, це не ляліуси.=) Ляліуси мальки мають виглядати, як на фото в моїй темі. Фільтром в нерестовнику не користуюсь. В мене постійно працює аератор. Чисто в акваріумі тому, що в ньому живуть равлики (катушки і ампулярії) в мінімальній кількості звісно (2 апулярії і 3 катушки на 20л). =) А ще потрібно просифонювати грунт часто і доливати тепленької відстояної води (можна з основого акваріума). І , а це дуже важливо, - не перегудовувати! Якщо даєте яєчний жовток варений, то протягом дня варто підмінити 1/4-1/6 води.
cказали "Дякую" Роксолана за цей допис:
|
|
31.08.2013, 23:08
|
|
Придивляюся
|
таким объемом текс я в основном понимаю, а вот всю вашу тему прочитать, сложно)))) надеюсь вы понимаете русский...улиток я тоже сажаю, но это не помогает...скажите, а как вы сифоните и делаете подмены не боясь повредить мальков? я гурами развожу без проблем....а тут, несколько раз пыталась и не получается, мальки получаются, но через несколько дней умерают...
|
|
|
31.08.2013, 23:24
|
|
Лидер клубного раздела
|
Нюшка, Наче так.=) Це не дуже легко, але можна кинути на поверхню корм, щоб мальки підпвили, а тоді повільно просифонити грунт. Зазвичай мальки, які потрапляють в банку з відлитою водою живі і здорові й їх можна ложкою перенести наад у акваріум.
Чим Ви їх годуєте?
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:30.
|