|
27.08.2025, 15:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Вишневое
Дописи: 710
сказав Дякую: 184
сказали Дякую 287 раз(и) в 207 повідомленні
|
Загальні питання по морському акваріуму... ===www.aquaforum.ua===
Я уже давно займався прісноводним акваріумом. І тут на форумі було дуже людно. Хочу запустити морський акваріум, але активність на формуі просто низька по морських акваріумах. Можливо є інші форуми чи ресурси, де є барахолка і т.п. по морю?
Не сприймайте повідомлення як спам. Достатньо давно тут не був і є бажання заново все почати, але з моря...
27.08.2025, 15:11
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 1.450
сказав Дякую: 3.154
сказали Дякую 1.282 раз(и) в 602 повідомленні
|
Відповідь: Загальні питання по морському акваріуму... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від kondrik
Я уже давно займався прісноводним акваріумом. І тут на форумі було дуже людно. Хочу запустити морський акваріум, але активність на формуі просто низька по морських акваріумах. Можливо є інші форуми чи ресурси, де є барахолка і т.п. по морю?
Не сприймайте повідомлення як спам. Достатньо давно тут не був і є бажання заново все почати, але з моря...
|
Доброго дня.
Приєднуйтесь до морського товариства в телеграмі.
https://t.me/+eYnMIqrvukwwZmEy
Востаннє редагував Kent: 27.08.2025 о 17:43..
|
|
|
27.09.2025, 14:35
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Відповідь: Загальні питання по морському акваріуму... ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від kondrik
|
Можна зрозуміти твою ситуацію — по прісноводним темам завжди більше активності, а от морська акваріумістика вимагає і більше витрат, і більше досвіду, тому людей менше. На класичних форумах дійсно зараз активність падає, бо багато хто перейшов у соцмережі та тематичні групи. Подивись у Facebook або Telegram — там є доволі живі спільноти саме по морських акваріумах, де обговорюють обладнання, корали, рибу і є барахолки. Також варто заглянути у OLX чи спеціалізовані чати в Viber, там часто викладають оголошення про продаж живності та техніки. Якщо хочеш саме форумний формат, то ще зустрічаються активні розділи на міжнародних майданчиках, наприклад ReefCentral чи Reef2Reef, хоча там все англійською. Думаю, оптимально поєднувати: локальні групи для барахолки і живого спілкування, а великі зарубіжні ресурси — для досвіду і статей.
|
|
|
 |
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:43.
|