|
|
08.02.2008, 18:30
|
|
Член Всеукраїнської Асоціації акваріумістів
Звідки Ви: Україна, Львів
Дописи: 1.077
сказав Дякую: 274
сказали Дякую 1.293 раз(и) в 378 повідомленні
|
Ответ: Львівський форум акваріумістів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Для себя на львовском сайте я ничего не нашел (к сожалению)
|
Що Ви хотіли знайти на регіональному ресурсі  в мене і в думці не було боротися з Українським Форумом акваріумістів.
Цитата:
Распространение подобной информации хоть и запрещено правилами данного форума
|
 ? ? ?
08.02.2008, 19:00
|
|
Administrator. Голова правління Всеукраїнської Асоціації Акваріумістів
Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 9.544
сказав Дякую: 3.032
сказали Дякую 20.705 раз(и) в 3.394 повідомленні
|
Цитата:
Распространение подобной информации хоть и запрещено правилами данного форума, но все-же полезно (стоить пересмотреть правила). В любом случае будут развиваться те инф. ресурсы которые регулярно посещают и дополняют.
|
Любые правила имеют исключения. Я никогда не запрещал рекламировать ресурсы, цель которых не самоутверждение автора путем сбора чужой инфы без спроса, а развитие информационного сервиса для аквариумистов.
|
|
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую Олександр Бешлега за це повідомлення:
|
|
08.02.2008, 19:27
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Симферополь
Дописи: 96
сказав Дякую: 10
сказали Дякую 80 раз(и) в 32 повідомленні
|
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!! Народу интересней было бы, что предлагает Львов и языкового барьера не было. Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
|
|
|
08.02.2008, 21:52
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Kyjiv
Дописи: 410
сказав Дякую: 59
сказали Дякую 247 раз(и) в 95 повідомленні
|
Відповідь: Ответ: Львівський форум акваріумістів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vadim_vadimovich
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!! Народу интересней было бы, что предлагает Львов и языкового барьера не было. Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
|
Таке саме у нашого східного сусіда: самим газ потрібен, адже більш ніж половина території федерації негазифікована, в самих газовидобувних регіонах не всі селища мають газ, а як показала Европа купюри - танець живота демонструють, аби купили газ і дали грошей на "ножки Буша".
Гроші - великий визначник сутностей, у тому числі й людських...
Бізнесмен, продавець має знати багато мов, бо це збільшує можливість заробітку - нічого поганого в цьому нема. А от грабувати, вганяти у жебрацтво місцеве населення, яке спрадавна жило у газо-нафтоносних регіонах - то зовсім негуманно.
Нещодавно у Львові я бачив продавця - чоловік років 60-ти у зоомагазині біля ратуші. Що дивно - він взагалі української не розуміє. І нічого, на бідуючого не схожий.
Можливо це він так запопадливо з вами на радном нарєчіі говорив.
А от у Симферополі місцеві жителі на українську перед потенційними клієнами не переходять. Як глухонімі перед "бандьоравцамі" ковром стеляться, на мигах розмовляють, на пальцях ціну показують, думаючи, що ті їх "нарєчія" не розуміють, аби на квартиру стали.
Ви про необхідність переходу на мову співбесідника не сумуйте, дехто скоро на китайську змушений буде перейти, документи на ієрогліфах справить або вчитиме чеченську чи татарську, щоб у разі якщо зупинять - мати можливість пояснити "куда слєдует і с какой целью".
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую nature за це повідомлення:
|
|
09.02.2008, 10:58
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Симферополь
Дописи: 96
сказав Дякую: 10
сказали Дякую 80 раз(и) в 32 повідомленні
|
Извините Украинского языка не знаю, приходиться писать на русском. Я не националист и не скинхад. Если серьезно всей Украине было бы интересно собрать информацию про Львовских поставщиков. Очень много товара и рыбы проходит через Вас, много рыбы Вы можете достать.
|
|
|
09.02.2008, 15:58
|
|
|
Цитата:
Допис від vadim_vadimovich
Извините Украинского языка не знаю, приходиться писать на русском. Я не националист и не скинхад. Если серьезно всей Украине было бы интересно собрать информацию про Львовских поставщиков. Очень много товара и рыбы проходит через Вас, много рыбы Вы можете достать.
|
Цитата:
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!!
|
Чесно? Нема у Львові спекулянтів.
Товар 90% замовляють у Харкові і Одесі, Рибу 60% в Одесі. Решту риби вирощується в нас, З Польщі возить тільки Ігор (магазин "Сера") рідко і підзамовлення (малавійців і трошки комерційної рибки, ехінодоруси).
09.02.2008, 16:06
|
|
|
Цитата:
Нещодавно у Львові я бачив продавця - чоловік років 60-ти у зоомагазині біля ратуші. Що дивно - він взагалі української не розуміє. І нічого, на бідуючого не схожий.
|
Він є директором цього зоомагазину понад 30 років і чудово розмовляє на українській мові.
Цитата:
Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
|
Так Ви українські гроші витягуйте 
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Охват Марьян за це повідомлення:
|
|
09.02.2008, 16:39
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 922
сказав Дякую: 280
сказали Дякую 663 раз(и) в 255 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Охват Марьян
Чесно? Нема у Львові спекулянтів.
Товар 90% замовляють у Харкові і Одесі, Рибу 60% в Одесі. Решту риби вирощується в нас, З Польщі возить тільки Ігор (магазин "Сера") рідко і підзамовлення (малавійців і трошки комерційної рибки, ехінодоруси).
|
А чому не згадали Бодю і Андрія з краківського ? Андрій ще нічо - хоч розуміє що продає а Бодя барига-баригою. А магазин на південному ? теж з Польщі основна маса риби.
Але в основному всі возять "базовий набір" - ну продають так само.
063 1748484 (Лайф)
|
|
|
09.02.2008, 16:52
|
|
|
Цитата:
Допис від rvv
А чому не згадали Бодю і Андрія з краківського ? Андрій ще нічо - хоч розуміє що продає а Бодя барига-баригою. А магазин на південному ? теж з Польщі основна маса риби.
Але в основному всі возять "базовий набір" - ну продають так само.
|
Брати у Польщі були 1 раз в вкінці жовтня і 1 раз на поч. грудня. Привезли тільки "золотих" (відхід яких 50%) і трошки комерційної (пангасіус, акулій бала і т. п.) і польських ліків - ціна в яких ....
А на Південному хто возить з Польщі?
Востаннє редагував Охват Марьян: 09.02.2008 о 18:39..
|
|
|
09.02.2008, 17:42
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 460
сказав Дякую: 1.871
сказали Дякую 730 раз(и) в 271 повідомленні
|
Відповідь: Львівський форум акваріумістів ===www.aquaforum.ua===
Практично всі власники кіосків-магазинів: брати Андрій і Богдан, Руслан, Ігор, Богдан Лаба -- їздили в поляндію за рибкою. Наразі (місяця 2) ситуація на кордоні поганенька, і тому вони перестали так часто туди ганяти. Ігор має крім цього можливості замовити рибку у Чехії. Орест Веселівський їздив з Толіком за дискусятами. Імовірно через рік з'явиться норм дискус у Львові.
|
09.02.2008, 21:34
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львов
Дописи: 378
сказав Дякую: 150
сказали Дякую 579 раз(и) в 196 повідомленні
|
Та додайте проблеми з візами. Польща вже в шенгені. А 35 євро за одноразову візу це вже не так просто. А багаторазові не відкривають толком поки що. Спростять оформлення віз стане легше. Сам сьогодні з Андрієм говорив. А з іншої сторони чому всі хто розводить будь-яку рибу не може про себе сказати десь на форумі і простіше буде жити всім і покупцям і продавцям. Майже у кожній вітці "Ауу шукаю тето тето...".
10.02.2008, 10:36
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса, Черемушки.
Дописи: 2.623
сказав Дякую: 1.884
сказали Дякую 1.624 раз(и) в 788 повідомленні
|
Цитата:
Допис від MSNc
А з іншої сторони чому всі хто розводить будь-яку рибу не може про себе сказати десь на форумі і простіше буде жити всім і покупцям і продавцям. Майже у кожній вітці "Ауу шукаю тето тето...".
|
Я тоже так думала - отчего бы не собрать инфу по разводчикам? Так вот 99% одесских разводчиков не сидят в интернете. Да, они знают о форуме, но общаются-встречаются они на базаре.
|
|
10.02.2008, 12:32
|
|
|
Багатьом із розводчиків я говорив про такий проект, більшість з радістю спийняла такий хід (так як на "Краківському"більшість вже не може торгувати із-за політики ринку) і обіцяла надати інформацію але на новорічні свята є, так званий, пік продаж і багато хто не тільки розводить рибу а й клеїть акваріуми, тому думаю скоріш за все інформація буде десь в кінці лютого. Є кілька фірм які не дозволили подавати їх інформацію тому їх нема в розділі Аквамагазини регіону.
10.02.2008, 17:41
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: киев
Дописи: 29
сказав Дякую: 9
сказали Дякую 3 раз(и) в 2 повідомленні
|
Не треба засуджувати Львівський форум акваріумістів, що він трохи копіює цей форум навпаки треба підтримати ідею автора! Ви скажіть а скільки в Україні акваріумних форумів, мало, їх можна порахувати на пальцях (я знаю лише 3 форуми), а в Росії їх дуже багато і всі практично однакові.
|
|
|
cказали "Дякую" elmont за цей допис:
|
|
11.02.2008, 10:45
|
|
Модератор Волинського клубу акваріумістів
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 1.265
сказав Дякую: 540
сказали Дякую 648 раз(и) в 412 повідомленні
|
Відповідь: Ответ: Відповідь: Львівський форум акваріумістів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Охват Марьян
Якщо Ви дозволите то інформація залишиться і поставлю посилання на Вашу тему, якщо ні - то видалю.
Прошу вибачити за непорозуміння.
|
без проблем, просто ссилки на джерела інформації залишайте.
|
|
|
cказали "Дякую" keepo за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:03.
|