По всему периметру стекла будет жеская рама .
Я думаю два передних стекла вдоль поставить со стойкой посредине , длинна каждого сколько максимально найду , кажись есть до 3300 мм и высота 1100 и глубина 2000-2500 мм получится ок 12 тонн воды .
В- принципе глубина особо не ограничена , метр туда метр сюда .
Дно , зад и бока бетонн , практически бассейн , только вклеены передние стекла .
У меня японские чистокровные пережили шесть зим , правда глубина ок 2 метра . Если есть возможность , сделай им углубление и будут жить как миленькие , главное органику на зиму не оставить .
Переглядів: 50396
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
Сергій ( Трофік) , дякую за інформацію ) !
Аква не буде перевантажена рибою , думаю для початку вистарчить басейного фільтру . Також передбачаю додаткову ємність (самп) приблизно на тону.
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
Сергій, а є вже якась в тебе визначеність що до видового складу у 12-ти тоннах ?! 12 тонн заповнити це тех не аби яка уява потрібна )))
Поки не визначився до кінця .
Скоріш за все це буде мікс не рослиноїдних риб .
Турбують тільки Фронтози , які можуть виїсти все що менше 10 см ...
А без Фронтоз що то за акваріум .
Бентохромісів ,Хаплотаксодонтів та всяких інших більш-менш великих видів вони чіпати не будуть .
А от Ципри , Щілинники , Пісковики , Мушлевці .. мабуть відпадають .
І хочеться , і колеться
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
Re: Відповідь: Re: Swan: Проект ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від mazapura
так у назві ж їхнє спасіння ))
В природі так , але в обмеженому просторі невеликої акви , все може статись .
Хіба їх буде багато і у Фронтоз очі розбіжаться )))
Почну з Фрон , Бентів і Хаплів , а там помалу буду підселяти .
Хоча мабуть правильно було-б навпаки .
Заселити мілкоту , щоб освоїлась , нарила щілин і мушель , а тоді закинути Фронів .
Взагалі цікаве це заняття - створювати невеличкий світ . Світ Танги .
Ці 13 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
Re: Відповідь: Re: Swan: Проект ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Swan
але в обмеженому просторі невеликої акви , все може статись .
Если будет много укрытий, юлики и подобные виды будут себя нормально чувствовать. У меня был один юлидохромис дикфельда, который попал к фронтозам в размере 2см и вырос там до 8см, а вот более крупные виды открытой воды были съедены. С бентами я бы не рисковал, жаль будет такую рыбу. 6000l benthochromis ricoti Burundi
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
Колеги , підскажіть хороший магазин чи фірму по обладнанню .
Хочу купити пару таких фільтрів та іншого обладнання . http://crystal-aqua.torgg.com/collec...-atman-ef-5000
Де можна взяти дешевше і поторгуватись ? Може є якась гуртова торгівля , бо я давно нічого в Україні не купляв і не орієнтуюсь .
http://crystal-aqua.torgg.com/collec...-atman-ef-5000
Де можна взяти дешевше і поторгуватись ? Може є якась гуртова торгівля , бо я давно нічого в Україні не купляв і не орієнтуюсь .
Колеги , підскажіть хороший магазин чи фірму по обладнанню .
Хочу купити пару таких фільтрів та іншого обладнання . http://crystal-aqua.torgg.com/collec...-atman-ef-5000
Покупать напрямую в Китае, ждать примерно 2,5 месяца в пути сборным морским контейнером.
===
*Пример закупа в Китае:люди собрались и закупили проточные обогреватели, которых сейчас вообще нет в Украине - http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=228176&page=3
Востаннє редагував Valery Iv: 07.12.2016 о 14:57..
Колеги , і ще одна проблемка .
В Києві фірма з якою я попередньо домовлявся , відмовилась склеїти тріплекс 10+10 мм . розміром 4270х1250 .
Підскажіть хто знає де ще крім Києва можуть склеїти такі шиби .
Відповідь: Re: Відповідь: Swan: Проект ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Valery Iv
Так всегда, а из Китая примерно по $100 бы приехали.
Так є , такі ми безтолкові , а знав-же що треба буде
Ну нічого , один добрий чоловік з Миколаєва, дай йому Боже здоровля , скинув контакти гуртовиків , в них є такі фільтри .
Питання зі склом ніби вирішилось , знайшлась в Тернополі фірма , яка взялась за це замовлення .
А ми тим часом доводимо барлогу до людського вигляду .
Термоізоляція і гідроізоляція тривають і добігають кінця .
Ці 24 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення: