13.01.2014, 16:28
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Светловодск
Дописи: 2.362
сказав Дякую: 328
сказали Дякую 1.443 раз(и) в 1.234 повідомленні
|
Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
Всым привіт!
Значить на сьогодняшній день маємо таку ситуацію. По наявності в Пітері риб залишилось без змін. Більшість під замовлення. Останній список який пішов в Пітер Оффтоп
- Гурами лакричный суматранский (Parosphromenus sumatranus) - 100 руб., - 34 шт.;
- Гурами карликовый шоколадный (Mini Chocolate Gourami Parasphaerichthys lineatus) - 80 руб., - 40 шт.;
- Гурами Вейланта (Valliant's Chocolate Gourami) - 315 руб., - 11 шт.;
- Гурами шоколадный (Sphaerichthys osphromenoides) - 120 руб., - 24 шт.;
- Гурами-пигмей золотой медовый (Gourami Honey Pygmy Gold) - 80 руб. – 10 шт.;
- Макропод черный (Macropodus concolor) - 90.00руб., – 10 шт.;
- Гурами медовый красный (Red honey gourami) - 90 руб. – 5 шт.;
- Лялиус неоновый голубой - 95 руб. - 2 шт.;
- Лялиус неоновый червоний - 90 руб. - 1 шт.
- Бетта ханоидес (Betta channoides) - 400 руб., - 15 шт.;
- Гурами розовый целующийся (Helostoma temmincki Pink Kissing) - 100 руб., - 6 шт.;
- Гурами зеленый целующийся (Helostoma temmincki Green Kissing) - 100 руб. – 6 шт.; .
З того, що є в наявності:
- Гурами карликовый пумила (Gourami-Pygmy Trichopsis pumila), гурами ворчащий - 80 руб.;
- Гурами шоколадный Sphaerichthys osphromenoides - 120 руб.;
- Лялиус классический Colisa lalia - 95 руб.;
- Макропод черный (Macropodus concolor) - 90 руб.; Петушок (самка) (Betta splendens) - 60 руб.;
- Петушок полулунный и супер-дельта Betta splendens var Halfmoon and Super Delta Tail - 150 руб.
19 лютого 2014 року (виїзд з Києва в 08:00) одна симпатична дівчина їде часним рейсом (автобусом) в Росію (С.петербург), повернення 23 лютого 2014 року (виїзд в 20:00) - тобто маємо нагоду отримати якийсь перелік замовленої риби (список вище). З Оксаною я спілкувався телефоном і попереднє погодження отримав. Єдине на даний момент прохання щоб хтось зустрів в Києві по прибуттю з Росії і забрав рибу. За дану інформацію хочу особисто подякувати Sl@vik (Славіку) - ДЯКУЮ!!!
На даний момент маємо такий стан справ. Думаю, якщо хтось бажає ще дозамовити Оффтоп
Гурами шоколадный Sphaerichthys osphromenoides - 120 руб. -прошу робіть, часу ще трохи є. Моє прохання про парність особин думаю виконають.
Також прошу переглянути замовлення тих хто це робив починаючи з пост №35 і підтвердити замовлення або відмовитись.
Всім дякую!
|
В зв’язку з відсутністю майже всієї риби з мого замовлення, збільшую
Гурами шоколадный (Sphaerichthys osphromenoides) - 120 руб., до 10шт.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Grishman за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:25.
|