Доброї ночі, до якої міри я був приємно вражений після дзвінка організаторів цієї зустрічі - мабуть ніхто навіть не здогадується!!!!! Я погоджуюсь на дану пропозицію, мало того, пропоную варіант з шашликом, або чимось таким... (на природі багато не побалакаєш з голодною душею, і дітям буде цікавше!!!).
Бачу на форумі багато повідомлень про байдужість до клубу і все що його стосується, Шановні це абсолютно нормально, чому? елементарно - ХТО ПРО ЦЕ ЗНАЄ???правильно, мабуть тільки організатори і ще 1 - 2 людини. Як би не дзвінок, 3-4 а може і більше років назад, завдяки йому пролунав сьогоднішній дзвінок, я би також нічого не знав. А ТОМУ, ДАВАЙТЕ ОБМІНЮВАТИСЬ ДІЮЧИМИ НОМЕРАМИ І ЧАСТІШЕ ЗАГЛЯДАТИ НА ФОРУМИ.
P.S. Що до місця зустріч, в гідропарку згодний, але може комусь не зручно добиратись - є інші місця, наприклад за містком на бульварі (був там багато разів, нічим не відрізняється від гідропарку!!!).
P.S. Можу допомогти в організації даної події, оскільки працюю в зоомагазині (м. Житомир, вул. Гоголівська 1) в акваріумному відділі. Не знаю чим ця інформація допоможе організаторам, але зустрітись і щось обговорити - ЗАВЖДИ БУДЬ - ЛАСКА!!!!!