Re: +Украина.Субстрат для аквариумных растений. ===www.aquaforum.ua===
Павлик Морозов, від посилки я відмовився через незадовільне відношення компанії Автолюкс до своїх клієнтів.
Отримати я субстакт мав 08.08, проте з 09.08 по 11.08 я був на лікарняному і фізично через високу тенмпературу не мав змоги приїхати за посилочкою. Компанія Автолюкс в Івано-Франківську знаходиться від мого будунку в протилежному кінці міста і прямого автобусного сполучення між нами не має. Крім того вони змінили телефонний номер і ні на сайті ні на інформаційних службах новий не вказали. Відповідно з ними зв'язатися не мав ніякої можливості. Сьогодні після роботи зразу поїхав в Автолюкс за посилочкою. Вони мені виставили рахунок за доставку 58 з копійками, де включили штраф за зберігання товару в себе на складі протягом 4 днів. Проте, що я не мав фізичної змоги забрати товар і з ними зв'язатися вони навіть слухати не хотіли, це виявляється не їхні проблеми. Я на руках мав оригінал лікарняного, але там не було кому його показувати. Від посилки я відмовився, так як вважаю, що компанія Автолюкс в даній ситуації повела себе м'яко кажучи не коректно по відношенню до клієнта. Я вважаю що 58 грн за доставку за 5 кг вантажу це забагато. Штрафні санкції могли б і відмінити, тим більше що я мав поважну причину і в цьому питанні також була доля вини самої компанії.
Більше справ з Автолюксом я мати не хочу і не буду
Павлик Морозов до вас в мене притензій не має.
p.s. Сьогодні забирав товар від Аровани з м. Нікополь в Інтайм, там зовсім протилежне відношення за доставку заплатив 41,46 грн, причому в посилці було ще 25 кг грунту.