На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Барбусы и прочие карповые
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 20.11.2006, 20:04   #16
Живу я тут. И барбусов люблю!

Звідки Ви: Киев, Отрадный
Дописи: 470
сказав Дякую: 218
сказали Дякую 157 раз(и) в 118 повідомленні
Надіслати повідомлення для Nikola на ICQ
Re: sos барбусы ===www.aquaforum.ua===

Одна из причин появления манки ослабленная рыба или рыба перенесшая стрес. Растения и улитки нормально переносят Костапур, если увеличить дозировку то есть предположения что креветки умрут. Убрав растения вы не растениям пользы не принесли ни рыбам, рыба потеряла убежища и пережила еще один стресс, плюс вынимая растения вы подняли муть, на качестве воды в лучшую сторону это сказалось. Меня сильно насторожило то что вы фильтр включаете только на день, я уже устал читать по поводу того что фильтр нельзя выключать или перед каждым включением его надо промывать. Дальше, обогреватель, судя по всему вы резко подняли температуру рыбе на пару градусов, не уверен что ей это пойдет на пользу. Старайтесь плавно производить какие либо перемены в аквариуме. Рыбу попробуйте вообще не кормить пару дней, воду меняйте по 10% в день. Живой мотыль не лучший корм, не боитесь вместе с живым кормом занести заразу в аквариум?

Nikola поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Nikola за цей допис:
ribus (20.11.2006)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:39.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts