На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Разное > Аквариумные сайты
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариумные сайты База ссылок на аквариумные сайты в сети.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 19.12.2006, 14:48   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Кам'янське (Дніпропетровська обл.)
Дописи: 286
сказав Дякую: 41
сказали Дякую 80 раз(и) в 23 повідомленні
Надіслати повідомлення для m_slon на ICQ Надіслати повідомлення для m_slon на Skype
ura Виртуальный акваклуб Днепропетровской области ===www.aquaforum.ua===

Наверняка кто-то из форумчан помнит, что по адресу www.aquaclub.com.ua находился форум Днепропетровского акваклуба. В августе месяце по некоторым причинам форум прекратил свою работу.
Но почти никто не знает, что сегодня по тому же адресу открылся новый, более функциональный проект.
До конца ещё всё не отлажено и не вычищено, но работа над ошибками (а они есть и наверняка будут появляться новые) и пожеланиями кипит полным ходом.
Дизайн самого сайта временный и даже близко не похож на окончательный вариант.
Материалов на сайте пока нет, но они начнут появляться в самое ближайшее время. Кроме того, Вы всегда можете присылать мне свои интересные материалы и статьи по аквариумной тематике (адрес сообщу в личку).
В общем заходим, смотрим, сообщаем мне обо всех найденных ошибках.
Я же, в свою очередь, как администратор и веб-мастер нового проекта постараюсь учесть пожелания всех отписавшихся (как на этом форуме, так и на "нашем новом").

m_slon поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую m_slon за це повідомлення:
@lex (19.12.2006), alexejN (19.12.2006), B.V.D. (20.12.2006), Jararaka (19.12.2006), MayLZ (20.01.2007), red1157 (19.12.2006), Алексей Днепр (17.09.2017), Кениец (19.12.2006), Олег (Днепродым) (21.12.2006), Ром (19.12.2006)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Вимк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:32.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts